7. ik napja menstruálok tegnap hajnalban felkellett kelljek mert cserélnem kellett. Alvadtvér távozott belőlem nem kevés! Baj lehet?
Figyelt kérdés
Ma reggel ismént! 8 éve volt császármetszésem 4 éve pedig spontán szülésem volt márciusban elkezdtem szedni a fogamzásgátlót! De abba is hagytam. Azt mondta a házi orvosom várjunk még a nőgyógyásszal! Nagyon alacsony a vas szintem lehet ez az ok? A hasam nem fáj!2012. máj. 31. 13:31
1/1 anonim válasza:
Én egy percet sem várnék a nőgyógyásszal. A folyamatos vérzéstől a vasszinted tovább csökken. Ha nem ilyen szokott lenni a menzeszed, hanem rövidebb és kevesebb, akkor igen, lehet baj, viszont senki nem lát beléd, a nődoki el fog küldeni uh-ra.
Szerintem nincs köze az évekkel ezelőtti terhességekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!