Miért nem jön meg vajon a mensesem rendesen? Másnak volt ilyen gondja?
Évekig szedtem hormontartalmú fogamzásgátlókat. Hol ilyet, hol olyat. A bajom az, hogy egy éve hagytam abba kb, de azóta nincs rendes ciklusom. Illetve a legfurcsább az egészben, h van, mert a lényeg az, hogy pontosan érzem a peteérést, érzem, h fáj a cicim menses előtt, éhes vagyok, rosszkedvű, pattanások, vizesedek. Majdnem minden tünetem megvan. Még a fejem is fáj előző nap. Aztán eljön a menses reggele, akkora görcsökkel kelek, h azt el sem tudom mondani (ordítani tudnék).De vérzésnek nyoma sincs. Aztán elmúlnak a tüneteim, 2 hét múlva érzem megint ovulálok. És akkor mindig amikor elhatározom, h na most elmegyek dokihoz, megjön. Valamikor előjel nélkül.
Hallottatok már ilyet? Minden megvan csak konkrétan a vér nincs. Úgy átlag 50 naponta menstruálok kb. De most pl áprilisi kimaradt, és most kellett volna reggel a májusi, ahogy írtam, ezeken a tüneteken végigmentem, most gyógyszert vettem be, amúgy görcsölök, de nem vérzek.
ja, és ha számít 25 éves vagyok.
jaj, azt kihagytam, nincs egy éve, h elmentem citológiára, negatív lett. P2 (de mindig P2, a doki szerint az nem baj)
ami még fontos lehet, hogy nem vagyok felfázva, sem elhízva, sem kórosan sovány. egy partnerem van 7 éve, remélhetőleg ő sem létesít másokkal viszonyt :)
A P2-es citológia tényleg jó. Viszont ne halogasd tovább az orvosi vizsgálatot, a többi tünetet rendellenes.
Lehet, hogy a műhormonok kavartak meg ennyire, de az is lehet, hogy valami komolyabb baj áll a dolgok hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!