Cystám van. Mitöl lehet a folyás?
Figyelt kérdés
1honapja voltam nögyogyásznál,cystám van 42*43mm egyrekeszes.Ez mekkora?Kicsi vagy nagy?következö menszesz után kell visszamenjek ha nem mulik el,mütenek.Sportolok most már az jot tesz neki.És most mult de baranfolyásom van s kellemetlen szagu..Ez mitöl van?Felszivodott ?Ti hogyan vettétek észre?És menszesz közbe elég nagy fájdalmak voltak,s alvadt vér jött ki rengeteg.Segitsetek2012. máj. 30. 12:45
1/1 zoyalany válasza:
Szia nekem is volt cisztám bár nekem több kicsi azt mondta olyan mint egy szöllő fürt nekem váltott másik gyógyszerre és barnás folyással el is tüntek. szerintem ez jó jel gondolom neked is eltüntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!