Folyás után mennyi idő kb. mire megjön?
Már 1-2 hónapja van folyásom, 12 éves vagyok. Mikor várható?
És még azt akartam megkérdezni hogy a sportolástól is függhet hogy mikor és mennyi ideig fognak tartani a ciklusok?
Mindenkinél változó.Függhet ez sok mindentől-testi fejlettség..idegeskedés:ha idegeskedsz,akkor egy-két nappal előbbre jön.De lehet olyan is,hogy késik,vagy egyszerre nem áll be rendesen.Készülj fel arra is,hogy egyre több fog jönni!Ellenőrizgesd a menstruációt úgy,hogy írd fel a kezdeti napot és a végét..majd még várj a következő ciklusodig,azt is írd fel!Várj az azután következő ciklusodig,azt is írd fel!Ellenőrizd hány nap telt el két egymás után következő ciklus között!28 a szabályos elvileg(első naptól kezdve számolni kell),de 5 napos eltérésig nem kell megijedni.Ja és nem tudni,hogy neked éppen mikor fog beállni..nekem 2 után állt csak be.:) akkor se volt túl nagy különbség.Ma kellene elvileg megjönni,de szerintem holnap fog,vagy pedig elszámoltam valamit xDD
16/L
nekem kb. 1 évig volt folyásom mire megjött, 11 éves koromban. kb. 2 év után állt be rendesen, addig össze-vissza volt, mostanában 24 napos ciklusaim voltak, bár most egy ideje pihentetem a baba miatt :)
a naptáras ötlet szerintem is jó, én is írogattam, és majd az iskolai vizsgálatoknál is van aki kérdezi, és akkor meg nagyon jó ezt pontosan tudni
nekem a sport nem befolyásolta, amikor sportoltam és amikor abbahagytam akkor is 8 napig tartott egy vérzés, de ez is mindenkinél más. van akinek 3 napig tart, van akinek egy hét, a 8 nap még normális, de nem kellemes.
nem vagy még nagyon idős, akármikor megjöhet, az is lehet hogy még pár hónap hátra van, az is lehet hogy csak pár hét, de ne idegeskedj, előbb-utóbb mindenkinek megjön :)
19 éves 7 hetes kismama :)
Nekem azt hiszem, olyan másfél év telt el, a 13. szülinapom előtt két héttel jött meg. :) De az elején nagyon nem volt rendszeres, az első fél évben csak kéthavonta jött meg, aztán kb. 2 év alatt beállt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!