Na, ez most mi? Nem egészen értem.
Figyelt kérdés
Még soha nem menstruáltam.Van már fehér folyásom, viszont ma zöldes-sárgás folyást találtam a tisztasági betétemen.De!!! A húgycsövemnél fehér folyást láttam.Gondolom felkenődtt oda.A zöldes-sárgás nem büdös, nemk csíp, nem viszket.Mit csináljak? :(2012. máj. 23. 19:54
2/8 A kérdező kommentje:
Kösz, kedves vagy.:( Idefigyelj! Ha semmit nem tudsz a folyásokról, akkor minek írsz.
2012. máj. 23. 19:58
3/8 A kérdező kommentje:
Írjatok, kérlek szépen titeket! :(
2012. máj. 23. 20:10
4/8 lovász márta válasza:
bacilus,zöld szín elkaptál valami nyavaját,nőgyogyász ír fel neked pinafucin kupot ebbe ércsd aszt hogy gombafertőzés,nyugi 2kúp alkalom után jobb lesz
5/8 A kérdező kommentje:
Direkt van ilyen hülye neve ennek a kúpnak?
2012. máj. 23. 20:16
6/8 lovász márta válasza:
Sajnos igen pimafucin,bocsánat hűtőmbe belenéztem ott tartom,ha történik vele ilyesmi,már volt példa,irassál ki ilyen kupot helyre jősz
7/8 anonim válasza:
El kell menned mindenképpen orvoshoz, mert a zöldes sárgás folyás fertőzés jele, amit ha nem kezelnek megfelelően, akár meddő is lehetsz!
8/8 anonim válasza:
elkaptál egy fertőzést is nekünk erről volt egy bemutató a suliban, és amikor már zöldes szine vann akkor az már eléggé régóta van és akkor gyorsan menj el orvoshoz mert ez nagyon nem jó!! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!