Protexin Gynophilus! Másnak is bennmarad egészen fent odatapadva a feloldódott narancssárga por? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Másnap reggelre egy kis fehér folyásom van tőle és ennyi. Valamelyik nap meg azt vettem észre, hogy este még lefekvés előtt elmentem wcre és mondom majd utána felrakom a kapszulát...erre nézek a wcbe és ott volt egy ilyen "bab" alakú narancssárga valami. megfogtam wc papírral , szétnyomtam és az a nedvességet beszívott por volt....2 napja meg azt figyeltem meg, hogy amikor rakom fel jó magasra, akkor a kezemmel érzem hogy ott "fenn" le van tapadva a por, ami a kapszulából kioldódik. Amikor kihúztam az ujjam ott volt a körmöm alatt az előző kapszulákból marad por szerű valami. Másnak is volt ilyen, hogy nem jön ki hanem bennmarad? Már 1 hete használom és ez van, nem jön ki....ez normális? köszi2012. máj. 1. 17:18
1/5 anonim válasza:
Használj másik fajtát! Van pld. a Vitagyn C, ez elég jó. A Protexinnel én is jártam így.Szerintem kevés a nedvesség és azért marad fent.
2/5 A kérdező kommentje:
az nem jó :((( már használtam a Vitagyn C-t és az nem hatott...meg a lactofeelt és az sem...most ezt nagyon ajánlották h próbáljam ki. De szerinted az ki fog ürülni? pedig előtte egy csomó ideig engedem rá a vizet és úgy rakom fel....
2012. máj. 1. 18:09
3/5 A kérdező kommentje:
és ha nem raknám annyira magasan fel? csak éppen be a hüvelyembe, de nem tolom annyira fel...akkor lehet nem ragad oda...olyan rossz érzés h tudom azt hogy ott van a cucc és nem jön ki....
2012. máj. 1. 18:13
4/5 anonim válasza:
Ha nem teszed fel elég magasra, akkor nem fog használni. Próbáld ki ha elfogy a Gyntima hüvelykúpot. Ez egy probiotikumos és zsályakivonatos termék. A zsálya gyulladáscsökkentő, antibakteriális. Ez kifolyik.
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!
Rajta van a használati utasításon, hogy be kell nedvesíteni a kapszulát felhelyezés előtt. Én így tettem és nem volt rossz tapasztalatom. Ellenben a folyásom elmúlt szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!