kb. 2 éve hogy van ez a dolog minden nap nedves a bugyim:S hallottam olyat hogy ez normális amg nem jött meg de olyat is olvastam hogy túlzott mennyiség már gomba is lehet :S
egyenlőre nem szólok anyunak mert tuti nődokihoz vitetne amit nagyon nem akarok...de tényleg tom ez lenne a helyes de amíg lehet ezt titokban intézni addig inkább nem ragaszkodok ehhez
a kérdés az lenne hogy találtam otthon canestent és arra gondoltam bekenhetném agam? ha nincs gombám attól még nem lesz bajom?:S
2012. máj. 29. 18:09
1/9 anonim válasza:
Ne kend be magad semmivel, mert ha nem rossz szagú a folyás, és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi bajod nincs!!!
2012. máj. 29. 18:13
2/9 anonim válasza:
Ha nincs gombád, és Canestennel kened magad, akkor azzal csinálsz rosszat magadnak!!! Első voltam.
2012. máj. 29. 18:14
3/9 anonim válasza:
Ne kend be magad a canestennel, fölösleges.
Amíg nincs nem változik meg a színe, állaga, szaga a folyásodnak, addig nincs gond. A nedves bugyit pedig elkerülheted, ha tisztasági betétet használsz. :)
2012. máj. 29. 18:52
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2012. máj. 29. 20:15
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj, a sok folyás is lehet természetes. Nekem is elég sok van, estére mindig foltos a bugyim, hát ez van:)
Ha nincs kellemetlen szaga és fehéres, áttetsző addig nincs baj:)
2012. máj. 30. 06:51
6/9 anonim válasza:
Nekem is mindig fehér,s semmi bajom nincsen mondta a nögyogyász :) természetes
2012. máj. 30. 12:47
7/9 anonim válasza:
Ha zavar a mennyisége, akkor inkább beszéld meg anyukáddal. Mondd el neki, hogy különösebb problémát (viszketés, stb) nem okoz, de zavar a "jelenléte". Ő is nő, meg fog érteni és örülni fog, hogy megbízol benne és hozzá fordulsz segítségért. Canesten helyett használhatsz intim lemosót, aminek a 4-es ph értéke van.
2012. máj. 30. 14:41
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a további biztató kommenteket:)
2012. máj. 31. 17:44
9/9 anonim válasza:
Mindenképp szólj anyukádnak, mert tudnia kell az ilyesmikről!!!!!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!