Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel mosakodjak alul? Hüvelyg...

Mivel mosakodjak alul? Hüvelygombám van évek óta és évente 3szor kb. Nem tudom mivel mosakodjak, habfürdőtől előjön, bele nem ülhetek a kádba csak zuhanyzok, a szappanok csípnek. Strandra évek óta nem járok emiatt. Nagyon érzékeny vagyok ott lennt.

Figyelt kérdés
Próbáltam már intim lemosókat,Doveot,Níveát, de csíptek.

2012. máj. 19. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél Balea szappanmentes tusfürdőt, DM-ben kapható, fiamnak nagyon érzékeny a bőre, ez az egy ami nem okoz nála allergiát.
2012. máj. 19. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Doki mit mondott?
2012. máj. 19. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Sövénykúti kecsketejes szappan.
2012. máj. 19. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Először is orvossal konzultálj.
2012. máj. 19. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne használj illatosított szappant, habfürdőt, se intim dezodort, dezodoros tampont, vagy egészségügyi betétet. Ne tegyél fertőtlenítő szert a fürdő vízbe, a fehérneműk mosásához ne használj bioaktív mosószert. Székelés után a törlést elölről hátrafelé végezd.Meglepő, de ne fürödj és tusolj gyakran, mert az csak átmenetileg javít az állapotodon.
2012. máj. 19. 15:08
 6/7 A kérdező kommentje:
A doki is ilyeneket tanácsolt,ne üljek rá a wcre,ne üljek bele a kádba,és hogy sima vízzel mosakodjak ott....Alkalmanként Dove szappant használok,de amúgy meg csak sima víz.
2012. máj. 19. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem házi szappanokat kéne használnod

itt van rengeteg féle: [link]

2012. máj. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!