Csajok akik betétet használtok ti ezt hogy bírjátok?
Engem egyáltalán nem zavar, amikor érzem, h kifolyik... Sőt néha még kifejezetten jól is esik: csak el kell vonatkoztatnom attól, h az vér... Ilyenkor elég gyakran fantáziálgatok a szexről és ha éppen ilyenkor érzem, h folyik kifele, akkor elképzelem, h nem vér, hanem vmi egész más folydogál belőlem..:) Lehet, h ez így első olvasatra beteges, de így legalább nem érzem rosszul magam ettől az érzéstől, amiért agyban egy számomra kellemes érzéshez társítottam a dolgot. Nem elégedtem meg annyival, h megszoktam, hisz attól még az ugyanolyan rossz érzés lenne, csak mivel már hozzászoktam kevésbé akadnék ki miatta.
Fejben dőlnek el a dolgok, kellő fantáziával szinte akármilyen rossz érzést, dolgot a saját oldalra lehet állítani.
Am én pont tamponról váltottam betétre saját magamtól(tehát nem orvosi javaslatra, vagy vmi betegség miatt), mert elkezdett nyomasztani a tudat, h 6napig folyamatosan bennem van egy dugasz, amit igaz, h nem érzek, de attól még folyamatosan tágítja a hüvelyemet... Ezért áttértem a betétre, és teljesen elégedett vok vele. Na jó az azért hozzá tartozik, h eleinte egy csomó fajtát kipróbáltam, és végül a Libresse Goodnight vált be a legjobban. Nappalra is azt használom, mert elég "szívós" fajta:), így nem kell azon paráznom (amikor érzem, h folyik ki belőlem a cuucos), h valami baleset érne..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!