Mi bajom van, lehet valami fertőzésem van?
A barátommal már lassan 1,5 hete nem szeretkeztünk, amikor hétvégén nála voltam, akkor lehetett volna, de annyira fájt a hüvelynyílásomnál, hogy inkább kihagytuk.
A hüvelynyílásnál pici kör alakban láttunk egy foltot, piros volt, meg ha a kis szeméremajkaim aljához hozzányúlok nagyon fáj. :S A folyásommal nincs semmi baj, normális, fehér színű, annyi, hogy picit több van, mint szokott lenni.
Nem ültem rá sehol sem az ülőkére, csak itthon, de itt soha nem kaptam el semmilyen fertőzést. A párommal sem érintkeztem. Akkor mi lehet a baj?
Szinte minden nap fáj a hasam alja is ( menstruációs görcshöz hasonló ), de csak pár percig.
Canesten krémmel kenem már 3. napja, de semmi, ugyanúgy fáj, viszket, meg ég. :(
Nekemis van valami mennem kell dokihoz sose voltam mégcsak tizennégy vagyok..ne kend canestennel az gombára van ha meg nem az rontassz a helyzeten mint én :(
Mióta bekentem vele a csiklómnál ugy ég meg viszket majd megdöglök..bízd a dokira!
Hát, érdekes, nekem jobb tőle egy kicsit.
Viszont volt egyszer kétszer ilyen túrószerű szürkés folyásom. Az mitől lehetett? Utána normális lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!