Mi a bajom? Valami fertőzésem van, vagy meg fog jönni?
14 éves vagyok,már nő a mellem és szőrös a hónaljam,és lent is szőrös vagyok,de még nem jött meg.Folyásom már jóval több mint 1 éve van,és eléggé visszataszító.:((
Rengeteg,noha átlátszó,és nyúlós.Nem bűzös,és nem túrószerű vagy ilyesmi,de nagyon aggaszt.
Anyukám azt mondja hogy biztos meg fog jönni,de én nem tudom hogy most mi van.:||Örülnék ha már megjönne és tudnám hogy rendben vagyok e téren.És az utóbbi napokban érzékeny a mellem most nő vagy mi miatt?
Normális válaszokat szeretnék.:||
14/L
A melled valószínűleg azért fáj, mert nő. Hacsak nem vagy terhes, de nem hiszem. Az a folyás meg azért van, mert kamaszodsz. Most már mindig így lesz. Max. kevesebb. Szerintem hamarosan meg fog jönni. Nekem már 12 évesen meg volt.
16/L
Azért terhes csak nem vagyok.:DD
Remélem hogy csak amiatt van a folyás.:||
Az az igazság,hogy nagyon megkönnyebbülnék ha megjönne,tudom hogy sokan mondják hogy addig örüljek amíg nem jön meg,de azért mégiscsak megnyugtatóbb lenne.
Plusz már minden barátnőm menstruál csak én nem és ez olyan rossz,kívülállónak érzem magam közöttük.:((
Biztos nemsokára megjön, ne izgulj. Ilyenkor még teljesen normális, hogy még nem. :) Én 15 voltam először. ;) Amit érzel meg nem fertőzés: csak most válsz nővé. Ez bizony kellemetlen néha, de átvészelhető időszak. ;)
21/L
Köszönöm,a válaszokat,valamennyire megnyugodtam.:))
Azért remélem hogy tényleg meg fog jönni 16 éves korom előtt.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!