Lehet, hogy fertőzésem van?
Dr. Boros! A klinikan, de barhol megtudod kerdezni, hiszen nem ma kezdte, de nagyon tehetseges.
Ha nem itt, akkor a Dorottyan lehet megtalalni, de talan telefonon is tudsz informaciot kerni.
Nem elkepzelhetetlen, hogy van egy herpeszed!
Nem borotválom, nem élek nemi életet, a kövi menzeszemet olyan szeptember 5 körülre várom. A herpeszt nem csak nemi úton lehet megkapni? vagy lehet akár strand miatt is?
nagyon köszönöm a válaszokat.
A folyásod teljesen normális, nekem is szokott olyan átlátszó zselatinszerű lenni peteéréskor. Olvastam róla, hogy a periódus különböző szakaszaiban különböző folyások jellemzőek, de ez egyénenként változhat.
Megfigyeltem, hogy nekem pl ilyen zselatinszerű folyásom van mindig az ovuláció tájékán.
Ami a pattanásszerűséget illeti, ha nem múlik el kb 2 hét hét múlva se, vagy rosszabbodik, jobban fáj, vagy máshol is megjelenik, akkor szólj anyukádnak, és lehet, hogy nőgyógyászhoz visz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!