Már kilenc napja késik három teszt negatív. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Már kilenc napja késik a menstruációm, viszont 3 teszt negatív.Az egész család kombinál, ha terhes vagyok, kiraknak az utcára, mehetek a páromhoz. szerdára kaptam időpontot a nődokihoz. Addig megőszülök, ha nem jön meg. És kombinálnak, hogy ilyen, ha valaki szexuális életet él, meg hogy már volt ilyen, hogy késett. mindig védekezünk. Miért nem jön már meg? Mi lehet a baj?2012. máj. 16. 19:02
21/29 A kérdező kommentje:
szerintem akkor az idegeskedés- Elég sokat szoktam, mert jelenleg nem dolgozom(tudat alatt is lehet?)
Mármint attól, hogy nem idegeskedem, lehet, hogy "csapong rajta" az agyam?!Pár éve emlékszem, 45 napra jött meg 27 helyett. Tesómnak a vizsgaidőszakában késett 2 hetet.
2012. máj. 18. 14:22
23/29 anonim válasza:
Figyi !
Ne idegeskedkedj,attól is késhet, meg sokmindentől. Tuti nem vagy terhes, ha már ennyi tesztet csináltál.Ahogy írták itt többen, lazíts,pihenj, próbálj meg nem stresszelni,agy kikapcs és akkor majd megjön.Rengeteg dolog befolyásolhatja a menzit,én pl. a múlt hónapban paráztam,mert 3 hetet és 3 napot késett,aztán megjött,de alig volt,mostmeg annyi van,hogy nem győzöm tamponnal.
Szóval nyugi!!!! Majd írd meg, mik a fejlemények.
24/29 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi:(
2012. máj. 20. 11:00
25/29 A kérdező kommentje:
Reggel csináltam a negyedik tesztet. Ez is negatív
2012. máj. 20. 11:01
26/29 A kérdező kommentje:
Az előbb megjött:) Végre:):)
2012. máj. 21. 09:58
28/29 anonim válasza:
Nah dejó! :D Nem gondoltam volna hogy egyszer örülök hogy egy idegennek megjött:DD
29/29 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon kedves vagy:)
2012. máj. 21. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!