Már kilenc napja késik három teszt negatív. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Már kilenc napja késik a menstruációm, viszont 3 teszt negatív.Az egész család kombinál, ha terhes vagyok, kiraknak az utcára, mehetek a páromhoz. szerdára kaptam időpontot a nődokihoz. Addig megőszülök, ha nem jön meg. És kombinálnak, hogy ilyen, ha valaki szexuális életet él, meg hogy már volt ilyen, hogy késett. mindig védekezünk. Miért nem jön már meg? Mi lehet a baj?2012. máj. 16. 19:02
11/29 anonim válasza:
nah akkor pihenj és majd írj h mi van :)
12/29 A kérdező kommentje:
rendben:) remélem megjön már:)
szerdáig bízom benne, hogy megjön:)
2012. máj. 16. 20:12
14/29 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg:( Reggel csináltam a negyedik tesztet, szintén negatív. Naponta 2 szer forró fürdőt veszek, iszom a cickafark teát, és semmi:( Szerdára kaptam időpontot a nődokihoz. De már nagyon ideges vagyok:(
Másnak is késett már ilyen sokat?
2012. máj. 18. 13:30
15/29 anonim válasza:
Lehet az a baj, hogy nagyon stresszelsz miatta! Ha ennyi teszt negatív, akkor biztos hogy nem vagy az! Bármitől késhet! Türelem :)
16/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm Dina:)
Mikor kb másfél éve voltam ezzel a panasszal nála, akkor is azt mondta, ez természetes, nem lesz semmi baj, ne idegeskedjek. Próbálok:)
Csak elég kellemetlen.a teát ihatom?
Mert sokan írták, hogy ihatom ha rendszertelen, máshol meg azt olvastam, összezavarhatja a ciklust. Most melyik?
2012. máj. 18. 13:42
17/29 anonim válasza:
Szerintem ihatod nem hiszem hogy bezavarna. azóta fejlemény?
18/29 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg.Mint írtam, három teszt is negatív lett(vagyis négy) a negyedik ma reggel. Ennyi idő után ki kéne,hogy mutassa igaz?
2012. máj. 18. 14:04
19/29 A kérdező kommentje:
de 99%, hogy nem vagyok az szerintem
2012. máj. 18. 14:04
20/29 anonim válasza:
Már ki kellene mutatnia! Főleg ha már ilyen sokat késik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!