3 negatív teszt,8 hete késik?
Figyelt kérdés
tudom, tudom menjek el dokihoz, el is fogok. csak megszeretném magam nyugtatni, hogy nem túl valószinű a terhesség. az utolsót hét elején teszteltem.2012. ápr. 7. 17:10
1/10 anonim válasza:
Lehet ciszta is, barátnőmnek attól nem jött meg hónapokig. A legtöbb felszívódik magától, néha viszont műteni kell. Menj el nőgyógyászhoz!
2/10 anonim válasza:
3 negatív teszttel a terhesség kizárt. Emiatt nem kell aggódnod.
Az nagyobb baj, hogy nem jött meg. Ha most rendesen megjön, 8 hétre, vagyis egy kimaradt, akkor valószínűleg nincs baj. Ha most sem jön meg, vagy már többször nem jött meg meg, akkor doki, minél hamarabb.
3/10 anonim válasza:
az én barátnőmnél is ciszta volt,tényleg jobb ha dokihoz fordulsz
4/10 anonim válasza:
Nekem is ciszta miatt nem jött meg!
5/10 A kérdező kommentje:
és mit csináltaka cisztával? leírnád kérlek?!
2012. ápr. 7. 19:36
6/10 anonim válasza:
Az esetek 90%-ban adnak rá gyógyszert, amitől aztán felszívódik.
7/10 anonim válasza:
4. válaszoló vagyok. Nekem 5x3 centis volt. Sajnos csak akkor vették észre, amikor erősen szúrkált a petefészkem (mert előtte sose voltam még nőgyógy-nál, 18 voltam csak). Nálam nem próbálkoztak gyógyszerrel, hanem műtöttek.
8/10 A kérdező kommentje:
úúú:/ sajnálom. utálok orvoshoz járni, de kedden bejelentkezek mert most már muszáj elmennem. mert ez nem állapot.
amúgy a műtét, illetve utána fájt?
köszönöm mindenkinek a választ! mentek a felfele mutató ujjak!:)
2012. ápr. 7. 20:05
9/10 anonim válasza:
Hát, a műtét nem fáj, max. ha csak nem jól varr be az orvos... De ez nagyon ritka...
Először adják a gyógyszert, ha x hónap alatt nem szívódik fel, akkor műtő...
10/10 anonim válasza:
Nekem nem fájtak sebek műtét után :) Bár nem értem miért kellett egyből műteni :( Már mástól is hallottam, hogy akkora cisztája volt, mint nekem v nagyobb és először gyógyszert kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!