Amikor te mész feleségül valakihez, és ponz megvan a menstruációd akkor hogyan fog alakulni a nászészaka?
Figyelt kérdés
ez csak egy kérdés kiváncsi vagyok rá!
már nagyonsokat töprengtem ezen de egyszerűen nem értem !
2012. máj. 16. 18:57
1/8 anonim válasza:
Hát először is fel kell világositaniod a párod hogy neked éppen megvan és ha nem zavarja akkor szeretkezhettek de csak óvszerrel mert ilyenkor sok a baktérium és persze kell törölköző hogy ne vérezzetek össze mindent és szólnod kell neki hogy a pénisze véres lesz
2/8 anonim válasza:
Általában úgy választják ki az idöpontot, hogy ne pont akkor legyen. Ha meg mégis összejön, akkor elhalasztják, kivéve, ha nekik nem túl gusztustalan meglévö menzesz mellett szexelni.
3/8 anonim válasza:
"nászészaka" helyesen: nászéjszaka.
És szerinted a "nászészaka előtt nem lesz 1000000x szex csak akkor????? lol
4/8 anonim válasza:
ha esetleg akkor jön meg akkor nem lesz szex...szerintem
az egészség fontosabb
majd a nászúton be lehet pótolni
5/8 anonim válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a szeretkezés nem feltétlenül közösülést jelent. Szeretkezés lehet a simogatás, csókolgatás is. Nem csak puncija van egy nőnek, és a férfiaknak sem csak pénisze. Egyébként én fiú vagyok.
6/8 anonim válasza:
3,
Ilyenről még nem is hallottál, igaz???
7/8 anonim válasza:
A mi nászéjszakánk abból állt, hogy összebújva elaludtunk :)
Nagyon fáradtak voltunk az egész napi események után, és reggel hétkor (akkor ment el az utolsó vendég), nem az volt az első gondolatunk, hogy egymásnak essünk.
És tényleg bepótoltuk a nászúton ;)
8/8 A kérdező kommentje:
aham köszi a válaszokat! :))
2012. máj. 17. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!