Hány évesen jött meg a menstruációd? Számítottál rá? Hol jött meg? Rögtön elmondtad otthon?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.Megy a zöld kéz!:))2012. máj. 13. 18:05
1/18 anonim válasza:
14 évesen màrcius 15.-én. Boltok zàrva, anyumnak halkan súgtam, hogy betèt kellene kölcsön. Mosolyogtunk mindketten :-)
2/18 anonim válasza:
12 és fél éves voltam. Nem számítottam rá. Otthon jött meg, csupa vér voltam. Szerencsére anya már felkészített rá előzőleg, bár, amikor a sok vért megláttam, nem tudtam, mi ez, és hozzá futottam, ő mondta, hogy megjött. Annyira nem voltam elragadtatva. Kérdezte, hogy apának ő mondja-e el, vagy én akarom elmondani. Azt kértem, hogy ő mondja el. Így is lett. Az volt az érdekes, hogy a legjobb barátnőm több, mint 2 évvel idősebb nálam, és neki az első menstruációja az enyém után három héttel jött meg. Ennek már 15 éve. Mostmár szeretném, ha kimaradna (ha érted, mire gondolok).
3/18 anonim válasza:
12 énesen,otthon, először barnás volt, én meg halálra paráztam magam, hogy mi lehet a bajom, mert ugyebár tudtam hogy van menzesz,de én pirosra számítottam, és el sem mertem mondani, mert féltem, hogy orvoshoz kell menni.. :D
4/18 anonim válasza:
11 évesen. Ennyire korán nem számítottam rá, de egyébként vártam már, hogy nagylány legyek (én marha :)), mert a 3 évvel idősebb nővéremnek előtte évben jött meg és irigykedtem kicsit, hogy ő már nagy. Itthon történt, nem reklámoztam, csak másnap kicsit összevéreztem a bugyimat (hát kezdő voltam még, na) és Anyum így vette észre. :)
5/18 anonim válasza:
13 éves itthon jött meg a wcn vettem észre.nem lepődtem meg számítottam már rá ,snekinek se mondtam el hanem csak kivettem magamtól pár betétet de mikor következőleg megjött már muszály volt elmondanom mert nem volt otthon betét és szólni kellett anyának h vegyen:D
6/18 anonim válasza:
13évesen pont valentin-napon:D Először nagyon kétségbe estem,hogy hogy mondjam el anyának de azonnal kérdezte,hogy kell e valami segítség meg ilyenek..Akkor még örültem is,hogy végre "nagylány" lettem,de mostmár nagyon idegesít..:D
7/18 anonim válasza:
12. Már vártam nagyon, aztán egy reggel véres lett a lepedőm. Anya jól elmondott mindent korábban, szóltam neki, adott betétet és örültünk egy sort. Az ikertesóm meg duzzogott, hogy megelőztem, aztán 4 nap múlva neki is megjött. :-D
20/L
8/18 anonim válasza:
4 nap múlva? Azta, ez szerintem tök érdekes. :)
9/18 anonim válasza:
Mivel ikertesója, ezért nem érdekes :D
11 voltam, nem számítottam rám. Otthon jött meg, és igen, mivel muszáj volt. Anya vett betétet.
10/18 anonim válasza:
Értem, hogy ikertesója, meg logikusnak is találom, de szerintem mégis érdekes, hogy a természet milyen csodálatos. Nem tudom, nekem érdekes, lehet, hogy másnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!