Hány évesen jött meg a menstruációd? Számítottál rá? Hol jött meg? Rögtön elmondtad otthon?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.Megy a zöld kéz!:))2012. máj. 13. 18:05
11/18 anonim válasza:
Majdnem 13 éves voltam.Nem volt túl jó, mert épp egyik rokonomnál voltam egy hétig, így elég nehéz volt elmondani egy ilyen dolgot olyannak, akit nem is ismerek olyan jól. És nem igazán számítottam rá akkor, ott. De előtte már vártam, mert az osztályból már szinte mindenkinek megvolt rajtam kívül...
12/18 anonim válasza:
13 évesen, nyaraláskor. belevéreztem egy kicsit már a bugyimba, és furcsáltam..olyan barnás volt, és azt hittem besz*rtam.. -.- xD aztán elmondtam anyának, hogy ez most mi? :D és közölte velem, hogy nagylány lettem. :D adott betétet és ennyi. :D
szerintem anyukáddal mindenképp közöld, mert rá mindig számíthatsz ha fáj a hasad, ha kell betét/tampon, vagy ha felmentés kell tesiből...;) :P
13/18 A kérdező kommentje:
Anya már réges régen tudja:D
2012. máj. 14. 19:06
14/18 anonim válasza:
12 évesen, augsztus 31.-én :$ otthon. El kellet mondanom anyukámnak mert mánap évnyitó és hát nem akartam odaállítani véresen. Nem számítottam rá, de már egy kicsit vártam, hát most egyés fél éve van meg de bárcsak nelenne, és amikor megyünk kirándúlni akkor valószínüleg pont meglesz, és 3 napra megyünk szóval nemtom még h hogyan csináljam :S :( .
15/18 anonim válasza:
12 évesen. Iskolában voltam, és valami barna folyásom volt, majd éjszaka egy halvány vérfolt. Egyből tudtam mi az(bár nem voltam azelőtt felvilágosítva, mellesleg azután sem), de egyáltalán nem számítottam rá. Nem mondtam el senkinek. A második menstruációm 3 hónappal később volt, ekkor viszont már elmondtam édesanyámnak. Ő csak megnézett, és vett nekem betétet, mivel muszáj volt, mert egy táborban voltunk.
16/18 anonim válasza:
10 és fé fél évesen ,suliban. nem számítottam rá,nem voltam felvilágosítva (utána sem). hazaértem elmondtam anyunak,nem sokat szólt hozzá...
17/18 anonim válasza:
11 évesen jött meg. Számítottam rá,mert előtte 3 hónappal görcsölt a hasam. Sajnos a suliban jött meg(fehér nadrág volt rajtam).Anyukámnak mondtam csak el.
18/18 anonim válasza:
12 évesen. Egyáltalán nem. A suliban. Igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!