Rezia fogamzásgátlót valaki ismeri?
17éves vagyok,most írta fel a nőgyógyász még soha nem szedtem fogamzásgátló gyógyszert,minden vizsgálat nélkül írta fel,de elsorolt mindent amit tudni kell.
Nem tudjátok a tabletta hizlal-e vagy egyéb tapasztalt mellékhatások?
A tabletta mindenkinél más mellékhatást válthat ki. Nekem is vizsgálat nélkül írt fel anno a doki gyógyszert, de szerencsére nem lett semmi bajom tőle.
De a barátnőim közül sokan megjárták. Hízás, hányinger, libidó csökkenés, gyulladt pattanások... stb. Sajnos ez csak használat derül ki, hogy neked mennyire felel meg a gyógyszer.
Szedd 1 hónapig és ha észlelsz valamilyen változást, akkor menj vissza és mond el a dokinak.
Ez a legújabb fogamzásgátló, kevésbé hízlal, mint a többi.
Szedd bátran, és legalább 3 hónapig légy türelemmel, ha lenne bármilyen mellékhatása.
én szeretnék hízni :( 48 kiló vagyok 171cm
de egyébként köszi!:)
Szia!
Bocsi, megkérdezhetem,hogy mennyibe kerül a három havi adag? Sehol nem találok róla infót. :(
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!