Voltam orvosnál, mert mostanában gyengébb volt a menzeszem. Symicia fogamzásgátlót írt fel. Mi a véleményetek róla?
Nem csak az a hiba, hogy vérvétel nélkül írta fel, hanem az is, hogy felírta. Mégis milyen indokkal?
Azon hogy segít a fogamzásgátló, hogy kevés a vérzésed? Nem értem az összefüggést.
Azért vérvételre ilyenkor el kellett volna küldenie. Egyrészt mert vannak kizáró okai annak, hogy valaki szedhet-e fogamzásgátlót és ezek a vérvételből kideríthetők. Konkrétan májértékeket szoktak ilyenkor különösen nézni.
Én már több éve szedem és bizonyos időnként mindig elküldenek vérvételre.
Egyébként én is Symiciát szedek, nekem bevált, nincs vele problémám.
De ez nem jelenti azt, hogy nálad is beválik.
Szerintem menj vissza egy másik dokihoz, mint így nekiállsz és lehet nem is fogja bírni a szervezeted. Mondjuk elég kevés rá az esély, de sosem lehet tudni.
Amúgy nekem pont azért írták ezt a fajtát, mert szülés után, mikor megjött a vérzésem, akkor nagymértékű vérzésem lett és ez lecsökkentette a mennyiségét.
3-as válaszoló voltam.
amúgy októberben voltam utoljára vérvételen és minden rendben volt. Normálisak voltak az értékeim. Hormon zavara és terhesség ellen írta fel.
Amúgy alacsony vagy magas hormon tartalmú a gyógyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!