Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most kezdtem el szedni a...

Most kezdtem el szedni a Symicia nevű fogamzásgátlót, de nagyon görcsöl a hasam amióta szedem, lehet, h attól van?

Figyelt kérdés
Mondjuk előtte a héten is görcsölt néha-néha,de nem ennyire, lehet,h csak felfáztam vagy ilyesmi? Máskor is görcsölt már,de ennyi még nem...
2010. dec. 5. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
dokihoz fordulni!
2010. dec. 5. 16:35
 2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy attól van, mert az elején nekem is nagyon görcsölt a hasam tőle, állandóan olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, a melleim is fájtak, meg ilyen pecsételő vérzésem is volt. Nekem ez két hétig tartott, aztán szerencsére elmúlt.
2010. dec. 23. 14:10
 3/3 anonim válasza:
nem kell aggódni énis most kezdtem el szedni és nekem is roszabb volt mint eddig,pedig eddig is nagyon gáz volt az az egy hét..jobban fáj több ideig jobban vérzek meg ilyenek..de remélem majd helyre áll...
2011. febr. 11. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!