Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ismeri és szedi a Tri-Regol fogamzásgátlót az megtudná nekem mondani hogy ez most valami változás hogy hozzá raktak 7 bordó drazsét!?
Köszönöm szépen a válaszodat!
Igen a tájékoztatóban is azt írják hogy a 28 drazsét szünet közbeiktatása nélkül folytatólagosan kell szedni.De viszont(mint a "réginél")ott van az a 7 darab üres kis hely, tudod ahol a hét napos szünetett kellett számolni!Kiváncsi vagyok hogy ha te megveszed a következő 3hónapra vallott milyet kapsz?Majd megtudnád nekem írni ha szépen megkérlek!
Istenkirály vagy!!!:D:D:D:D:D
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZODAT!!!
Nem is gondoltam volna hogy az vastabbletta, akkor én kérhetem a "normálisat" azaz ami csak 21 tablettás?Ha azt mondod hogy félrehallja az orvosod.Lehet nekem is véletlen ezt írta fel!Még egyszer köszönöm szépen a válaszodat!Puszi:D
kérheted igen. csak az enyém nem érti:D mondom neki h én a sima 21 darabosat érem....erre mit ír fel? egy hónapnyi 21 darabosat. énmár mindenhogy megpróbáltam, de sehogysem volt jó, ezért mostmár a 21+7eset szedem, nemérdekel a háziorvosom, akkor írja fel a 21+7-et leszarom már...:D:D
remélem a tied jobban fogja értei, h mitakarsz :D
Szia!
Az tényleg vas, egyszer én is olyat kaptam a rendes helyett, azóta is azt kapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!