Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki ismeri és szedi a Tri-Rego...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ismeri és szedi a Tri-Regol fogamzásgátlót az megtudná nekem mondani hogy ez most valami változás hogy hozzá raktak 7 bordó drazsét!?

Figyelt kérdés
Vagy 2 féle ilyen gyógyszer van és lehet rosszat írt fel az orvosom!? Ő nem mondott semmit ezzel kapcsolatban csak felíratta és odaadta a receptett. És a neve is más:Tri-Regol 21+7drazsé. Az előzőknek nem ez volt a neve?
2009. dec. 11. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én 8hónapja szedek tri regolt de nem hallotam még erről a 21+7 ről de utánnanéztem a neten.Ennél nincs 7 napos szünet hanem szedi kell folyamatosan és az utolsó 7 szem közben kell manj megjönnie a vérzésnek!Szerintem ugyan az mint a sima csak már modernebb változat és itt nem lehet szünetet tartani hanem folyamatosan kell szedni!
2009. dec. 11. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat!

Igen a tájékoztatóban is azt írják hogy a 28 drazsét szünet közbeiktatása nélkül folytatólagosan kell szedni.De viszont(mint a "réginél")ott van az a 7 darab üres kis hely, tudod ahol a hét napos szünetett kellett számolni!Kiváncsi vagyok hogy ha te megveszed a következő 3hónapra vallott milyet kapsz?Majd megtudnád nekem írni ha szépen megkérlek!

2009. dec. 11. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
na, énmár ezt 8 éve szedem, azaz nem ezt, hanem a sima triregolt. a sima triregol ugye csak 21 szemből áll. és van ez a 21+7 szemes is, nekemis a háziorvosom mindig félrehallja és mindig ezt a 21+7-et írja fel...:D az a 7 szem az csak vas tabletta. annak semmi köze a fogamzásgátláshoz. ha akarod beveszed, ha nem, nem. menstruáció idején szoktak a nők kicsit vashiányosak lenni, azért van benne az a 7 vastabletta. néha énis beveszem, néha meg nem. az semmit nem folyásol be a fogamzásgátlásban. csak vasat tartalmaz.
2009. dec. 11. 14:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Istenkirály vagy!!!:D:D:D:D:D

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZODAT!!!

Nem is gondoltam volna hogy az vastabbletta, akkor én kérhetem a "normálisat" azaz ami csak 21 tablettás?Ha azt mondod hogy félrehallja az orvosod.Lehet nekem is véletlen ezt írta fel!Még egyszer köszönöm szépen a válaszodat!Puszi:D

2009. dec. 11. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:

kérheted igen. csak az enyém nem érti:D mondom neki h én a sima 21 darabosat érem....erre mit ír fel? egy hónapnyi 21 darabosat. énmár mindenhogy megpróbáltam, de sehogysem volt jó, ezért mostmár a 21+7eset szedem, nemérdekel a háziorvosom, akkor írja fel a 21+7-et leszarom már...:D:D

remélem a tied jobban fogja értei, h mitakarsz :D

2009. dec. 11. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az tényleg vas, egyszer én is olyat kaptam a rendes helyett, azóta is azt kapom.

2009. dec. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!