Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítene nekem valaki, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene nekem valaki, aki ismeri a "Jangee" nevű fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
2 és fél éve szedek fogamzásgátlót (2 évig Gracialt, fél éve Laurinát), és most vasárnaptól fogok áttérni a Jangee-ra. Ilyenkor kell kiegészítő védekezést alkalmazni(ha igen, meddig)? Milyen mellékhatásaitok voltak mellette? A Laurinától nekem ciklus közi vérzéseim, és hüvelyszárazságom volt, ezért kell váltanom. A segítséget megköszönném :)
2010. okt. 20. 17:45
 1/4 hencsyke ***** válasza:
100%

szia

én már 1 hete szedem és azt írja. hogy ha a menstruáció 1. napjától szeded akkor már az 1. naptól véd...nekem mellékhatásként az 1. nap enyhe fejfájás....-. nap hasi fájdalom jelentkezett, de már semmi bajom sincs...majd létszi írd meg, h neked h vált be :) és drukkolok

2010. okt. 20. 18:35
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) Igazság szerint azzal nem vagyok tisztában, hogy mivel más fogamzásgátlóról váltok erre, hogy ilyenkor rögtön véd, vagy várni kell.
2010. okt. 20. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én is Laurináról váltottam Jangeera. Én megtartottam rendesen a 7napos szünetet(szóval nem a menstruációm első napján vettem be, mert az csak arra vonatkozik, ha legelőször kezdesz gyógyszert szedni) és utána kezdtem el szedni a Jangeet, nekem azt mondta az orvosom, hogy így megmarad a védelem, de ha nagyon félősek vagyunk, akkor 2hétig lehet valami kiegészítő védekezést alkalmazni. Hát mi megszakítással csináltuk 2-3hétig, de szerencsére nem lett semmi baj :) Ja és nekem a Laurinától hányingerem volt meg rosszullétek és az étvágyam is megnőtt. A Jangeet 3hónapja szedem és szerencsére semmilyen panaszon nincs tőle.
2010. okt. 22. 10:19
 4/4 anonim válasza:
Szia énis most fogok váltani Jangee-ra Yasminelleről, és engem is ez érdekelne.. Nekem az orvos azt mondta,hogy a hatóanyaga ugyanaz (meg látom a dobozon is..) szóval úgyanúgy szedem mintha Yasminelle lenne, de a kiegészítő védekezésre nem kérdeztem rá:/ de gondolom akkor nem szükséges.használati utasításban sem látom.
2010. okt. 23. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!