Segítene nekem valaki? Hogyan mondjam el?
Sziasztok. 12 éves vagyok, ma jött meg az első menstruációm... Konkrétan nem tudom mikor, mert amikor hazaértem, át sem öltöztem, és wc-re sem mentem el. Negyed órája elmentem a wc-re, és láttam hogy megjött... Nem fájt előtte a hasam, egész nap jól voltam. Észrevettem, hogy a farmerom is átázott, elég vastag farmer, csak a belseje. Kiöblítettem és betettem a szennyes tartóba, anyukámat megkérem, hogy mossa ki. A bugyimat is próbáltam kicsit kiöblíteni, de nem sikerült, azt kidobtam. Most egy kicsit fáj a hasam, de lehet hogy a fánk miatt, amit még "azelőtt" ettem, de az is lehet hogy azért, mert izgulok egy kicsit.
Szeretnék segítséget kérni, hogyan mondjam el anyukámnak, mégiscsak ő tud nekem legjobban segíteni, ő ért meg legjobban. De ettől függetlenül Tőletek is szeretnék kérni néhány segítséget, például, hogyan tudom kiszámolni, hogy körülbelül mikor lesz a következő, vagy ehhez kapcsolódó tippeket is nagyon szívesen fogadok.
Köszönöm előre is!
20
Nagyon tetszett amit írtál, igen így kellene tennetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!