Segítene nekem valaki? Hogyan mondjam el?
Sziasztok. 12 éves vagyok, ma jött meg az első menstruációm... Konkrétan nem tudom mikor, mert amikor hazaértem, át sem öltöztem, és wc-re sem mentem el. Negyed órája elmentem a wc-re, és láttam hogy megjött... Nem fájt előtte a hasam, egész nap jól voltam. Észrevettem, hogy a farmerom is átázott, elég vastag farmer, csak a belseje. Kiöblítettem és betettem a szennyes tartóba, anyukámat megkérem, hogy mossa ki. A bugyimat is próbáltam kicsit kiöblíteni, de nem sikerült, azt kidobtam. Most egy kicsit fáj a hasam, de lehet hogy a fánk miatt, amit még "azelőtt" ettem, de az is lehet hogy azért, mert izgulok egy kicsit.
Szeretnék segítséget kérni, hogyan mondjam el anyukámnak, mégiscsak ő tud nekem legjobban segíteni, ő ért meg legjobban. De ettől függetlenül Tőletek is szeretnék kérni néhány segítséget, például, hogyan tudom kiszámolni, hogy körülbelül mikor lesz a következő, vagy ehhez kapcsolódó tippeket is nagyon szívesen fogadok.
Köszönöm előre is!
Sikerült...
Amikor a mosógépbe nyúlt, megkérdezte, miért vizes a nadrágom.. Mondtam hogy kiöblítettem. Megkérdezte miért, válaszoltam, kis idő múlva hogy átázott... Aztán nem igazán értette, mi van, majd kapcsolt, hogy bugyidon keresztül...?
Bólogattam, hát örült neki, megkérdezte, mit tettem be, megmutatta hogy kell, utána nem volt olyan vészes mint először gondoltam :$
Még egyszer köszönöm szépen a segítségeket, biztatásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!