Hogyan tudom megkülönböztetni a terhesség és a pms tüneteit? (Tovább lent. )
Minden terhesség más. Vki az égvilágon nem érez semmit. Vkinek PMS-szerű tünetei vannak, vkinél meg az összes terhességi tünet előjön (hányinger, fáradékonyság, gyakori vizelés, kajaundor stb.)
Ha 5 napja késik a menzeszed, akkor ne azon gondolkodjál, hogy vajon ez PMS-e vagy terhesség, hanem menj el a patikába és vegyél egy tesztet.
Semmi érelme homokba dugni a fejedet.
Egyébként jó lenne tudni, hogy mikor éltél nemi életet és mivel védekeztél.
Megértem, hogy félsz az eredménytől.
De
1. Ha terhes vagy, attól nem fog eltűnni a gyerek a hasadból, hogy nem csinálsz tesztet és nem vszel róla tudomást.
2. Ha negatív, akkor legalább nem stresszelnéd halálra magad, vszínűleg a menzeszed is megjönne.
3. Ha mégis terhes vagy, és az abortusz mellett döntsz, nagyon nem mindegy, hogy mikor kerül rá sor. Igaz, hogy 18 év alatt 18. hétig megcsinálják, de nagyon nem mindegy, hogy egy 5 hetes vagy egy 16 hetes terhességet vetetsz el. (És a terhességet az utolsó menzesz első napjától számolják, azaz ha terhes vagy, akkor lassan 5 hetes.)
Utolsó vagyok.
Egyébként ha gumival védekeztetek mindig, az aktus elejétől kezdve és nem szakadt ki, akkor 99,9%, hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!