Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudom megkülönböztetni...

Hogyan tudom megkülönböztetni a terhesség és a pms tüneteit? (Tovább lent. )

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha terhes vagyok akkor például a mellfeszülés meddig tart? Jó pár hétig vagy csak egy két napig vagy néha jön elő? Vagy néha például olyan érzésem van mintha mindjárt megjönne. Késik a havim 5 napja. De voltak arra utaló tüneteim, hogy megjön, többek között a mellfeszülés is meg a hasfájás is, de mégsem történik semmi. 17/L

2012. máj. 12. 10:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Minden terhesség más. Vki az égvilágon nem érez semmit. Vkinek PMS-szerű tünetei vannak, vkinél meg az összes terhességi tünet előjön (hányinger, fáradékonyság, gyakori vizelés, kajaundor stb.)

Ha 5 napja késik a menzeszed, akkor ne azon gondolkodjál, hogy vajon ez PMS-e vagy terhesség, hanem menj el a patikába és vegyél egy tesztet.

Semmi érelme homokba dugni a fejedet.

Egyébként jó lenne tudni, hogy mikor éltél nemi életet és mivel védekeztél.

2012. máj. 12. 12:08
 2/15 A kérdező kommentje:
rendszeresen élek nemi életet, mert van egy barátom féléve. és mindig védekezünk gumival, kivétel nélkül. soha nem szakadt még ki.
2012. máj. 12. 12:21
 3/15 A kérdező kommentje:
abban nagyon igazad van hogy nem azon kéne gondolkozni hogy minek a tünetei, de félek a teszttől, hogy kijön a két csík. nagyon nem kéne a baba most, és arra gondoltam hogy jövő hétig várok és ha addig nem jön meg akkor csinálok egy tesztet.
2012. máj. 12. 12:23
 4/15 anonim ***** válasza:
A teszttől miért is félsz? Várni nem félsz? Nem rossz, hogy aggódással telnek a napok? Tesztelj, és megnyugszol, ha negatív. Ha meg ne adja és pozitív, akkor sem rágod magad jó ideig, hanem legalább tudod a tutit.
2012. máj. 12. 12:43
 5/15 A kérdező kommentje:
ez sem jó hogy aggódom. csak tudod így legalább bennem van hogy lehet hogy nincs baba. ha meg tesztelek és pozitív akkor meg azon fogok stresszelni hogy hogy ajdam be anyuméknak. meg hogy mi legyen vele.
2012. máj. 12. 12:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy félsz az eredménytől.

De

1. Ha terhes vagy, attól nem fog eltűnni a gyerek a hasadból, hogy nem csinálsz tesztet és nem vszel róla tudomást.

2. Ha negatív, akkor legalább nem stresszelnéd halálra magad, vszínűleg a menzeszed is megjönne.

3. Ha mégis terhes vagy, és az abortusz mellett döntsz, nagyon nem mindegy, hogy mikor kerül rá sor. Igaz, hogy 18 év alatt 18. hétig megcsinálják, de nagyon nem mindegy, hogy egy 5 hetes vagy egy 16 hetes terhességet vetetsz el. (És a terhességet az utolsó menzesz első napjától számolják, azaz ha terhes vagy, akkor lassan 5 hetes.)

2012. máj. 12. 12:48
 7/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Egyébként ha gumival védekeztetek mindig, az aktus elejétől kezdve és nem szakadt ki, akkor 99,9%, hogy nem vagy terhes.

2012. máj. 12. 12:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Majdnem biztos, hogy nem vagy terhes, tesztelj már egyet, hogy megnyugodj!!! A strucc politika különben akkor sem vezet semmire, ha mégis valamilyen "csoda" folytán pozitív lenne a teszt.
2012. máj. 12. 12:53
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. azt nem is tudtam hogy 18 év alatt 4hónapig el lehet vetetni. tesztelni már csak jövő héten tudok mert kis faluban élek és itt nincs lehetőségem elmenni drogériába, de hétfőn meglesz a teszt, addig pedig próbálok nyugodt maradni.
2012. máj. 12. 13:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi van :) Szurkolok!
2012. máj. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!