A terhesség alatti menstruáció milyen? Vannak hasi görcsök? Hogyan lehet megkülönböztetni a terhességi görcsöket a menszis görcsöktől?
Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 16:57
1/2 anonim válasza:
normálisan terhesség alat nincs menstuácio persze vannak kivételek van olyan akinek rendesen jár nem is tudja hogy terhes de ez ritka a görcsök meg nekem olyanok mintha nagyon lightos mensis görcsök lenének és nagyon ritkán van iyenkor tágul a méh csinálja a kis poronty a helyet magának
2/2 anonim válasza:
szia.én azon ritka nök közé tartozom aki a baba 12 hetes koráig menzizett--és azt sem tudtam hogy baba lesz,.nem is tudtam különbséget tenni,.bár sokan mondják hogy ez joval gyengébb és rövidebb ideig tart,.de nálam nem igy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!