Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha minden nap bekenyem magam...

Ha minden nap bekenyem magam hüvelygomba elleni krémmel (kívülről) akk megelőztem h újra elkapjam?

Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van ebből. Folyton elkapom azt a hülye gombát és már nem tudok mit csinálni:S Pedig még csak 18 éves vagyok,mi lesz majd később ha most havonta 2x előjön?:(
2012. máj. 12. 08:36
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
az igazi megoldás az lenne, ha helyre tennéd a hüvelyflórádat és végigcsinálnál egy candida diétát.
2012. máj. 12. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Én azt gondolom,hogy nem lehet lehet így megelőzni.

Többet tehetsz a megelőzés érdekében ha:

-pamut fehérneműt viselsz

-nem viselsz tangát

-nem használsz tisztasági betétet

-tampon helyet betétet használsz

2012. máj. 12. 08:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az erős immunrendszert nem szeretik a gombák./erősítsd az immunrendszered/

Cukor nélkül nehezen találnak táplálékot. / tehát hagyd el a cukros ételek fogyasztását/

Ne hordjál műszálas fehérneműt /csak pamutból készültet

A fertőzött fehérneműt alaposan fertőtlenítsd, nehogy visszafertőzzenek azok.

2012. máj. 12. 08:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Megelőzésre nem szabad gyógyszert használni, csak gyógyításra.
2012. máj. 12. 08:50
 5/10 A kérdező kommentje:
És ha állandóan használnák tampont? Vannak már probiotikumosak is.
2012. máj. 12. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:

a tampon csak ront a helyzeten

én 4 hónapja candida diéta szerint étkezem és semmi bajom:)

2012. máj. 12. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez a gondom:/ és általában menstruáció után mindig előjön, de nekem már a hüvelygomba elleni krém sem használ igazán, propoliszos krémet használok jelenleg rá, az nekem segít és általában 2-3 nap után el is múlik. A diéta nekem nem segített semmit, mellette a teljes lakás lefertőtlenítése is megtörtént és nem tudok már vele mit kezdeni, egyszerűen mindig előjön...:(

20/L

2012. máj. 12. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Először is rendesen ki kell irtani azt a gombát. Utána pedig helyre kell állítani a hüvelyflórát, vannak erre való készítmények, kérd meg a dokidat, hogy ajánljon egyet. Immunrendszered erősítése fontos. Probiotikus tampon jó, de csak menzesz alatt, nem szabad állandóan használni. Meg kéne nézni, hogy nincs-e a háttérben pl cukorbetegség, mert az is okozhat sűrű gombásodást. Orvossal beszélj, kérj segítséget, mert a havi 2xi gombás fertőzés nagyon sok.
2012. máj. 12. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van barátod akkor őt is kezelni kell.
2012. máj. 12. 14:36
 10/10 balambaer válasza:
100%
Szia, nekem soha nem volt, majd egy szálloda fürdőjében kaptam el, aztán nem volt megállás 1 éven keresztül... Kutakodtam mindenfelé, mert a patikai 3 napos kúpok mellett először 2 havonta, majd egyre sűrűbben jött vissza. A kemikáliákat nem szeretem, természetes gyógymódot kerestem. Sajnálom hogy ezt írom, de nekem a teafa olaj csak ideig-óráig használt, amellett is visszajött. Hol gynophilust, hol natúr joghurtot tettem fel, de ezek sem segítettek a hüvelyflóra visszaállításnál gomba után. Meggyőződésem hogy lelki eredetű, akár hozott dolog is ez, a családodtól. Részt vettem családállításon, kineziológus oldott, majd kínai orvos akupunktúrázott. A csodaszer a 380 Ft-os bórax glicerin.Kisbabák szájpenészére van kitalálva (szájgomba), tehát nyálkahártyára kenhető. Kb 1ml-t kell felszívni egy műanyag mini fecskendőbe (én a gyerek nurofen szirup adagolóját használom :) és feljuttatni mélyen a hüvelybe. Nem lesz gusztustalan, igen hamar csillapodik minden tünet. Napi 2-3szor, majd napi 1x,aztán heti 1x.... egyre ritkítani. Akár 1 évig is kell használni, de akkor már havonta 1x. Menzeszkor a tampon tetejét kell vele bekenni, és akkor nem jön elő újra. Ami a hüvelyflórában segít, belsőleg: Gynex készítmény (napi 2x 3 csepp vízben) újra tökéletes a kenet :) és a szex is tuti. Partnernél is bevált a bórax, és nem teszi tönkre úgy a nyálkahártyákat mint a gombaölő krémek (canesten..stb) Remélem segítettem.
2012. máj. 15. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!