Szolitól lehet hüvelygomba?
Lehet.
De süt a nap, minek szoli ?
Szia!
hát nem tudom,elég érdekes amit irtál...főleg azért is, mivel álló szóliról beszélünk... vannak nők akik kifejezetten érzékenyek, gondolom Te is. most gondolok itt arra, hogy ha esetleg kijössz a szoliból és megtörölközöl...lehet, hogy ezt a Te bőröd nem viseli el. hallottam már ezt a fajta megbetegedést, úgy értem hogy törölközőtől. vagy éppen lehet, hogy teljesen más mosószerekkel mossák ki a törölkőzöket,ami náald irritációt esetleg gombát hoz ki. ami nem azt jelenti, hogy nincsenek jól kimosva, egyszerűen Te érzékeny vagy. azt, hogy a szoláriumba azt mondják,hogy ki van takarítva a fekvő gép,biztosan úgy is van,de hát ki az aki nem veszi észre, hogy előtte beleizzadtak. számomra ez teljesen elképzelhetetlen, hogy ne vegyem észre. ráadásul én olyan szoliba járok,ahol látom, hogy a lányok előttem takarítják ki legyen az álló vagy fekvő gép...de ha ez nem elég,akkor a biztonság kedvéért megcsinálom én is. de az, hogy estig nincsenek kitakarítva, az butaság...
Remélem tudtam neked segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!