Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szolitól lehet hüvelygomba?

Szolitól lehet hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Már egyszer kb. 2 éve is megtörtént, hogy miután elkezdtem szoliba járni, pár napjára hüvelygombám lett! Most megint elkezdtem 1 év kihagyás után, és megint lett! Álló szoli, ezért nem tudom, lehet-e attól! Hozzá kell tenni, hogy mindig azt mondja a tulaj, nem kell kitakarítanom magam után, mert majd ő megcsinálja! Ezért nem tudom, hogy egyáltalán van-e fertőtlenítve!
2012. máj. 10. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet.

De süt a nap, minek szoli ?

2012. máj. 10. 12:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Baba mellett nem igen jut időm napozni! AZzal meg nem sokra megyek, ha csak a kezem barnul, ha kint vagyunk! Nem sokára nyaralni megyünk, és nem akarom a fehér lábaimmal riogatni a jó népet a strandon!
2012. máj. 10. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha Neked azt mondja, hogy ne takarítsd ki magad után, akkor lehet hogy másnak is mondja, és valószínű ő majd megcsinálja, igenám, a hangsúly azon van, hogy MAJD, esetleg a nap végén... :S Tehát ez így nem túl higiénikus... Viszont mivel állószoliról beszélünk így nem tudom, fekvőben már járt így egy-két ismerősöm, állóban is lehet hogy előfordul.
2012. máj. 10. 13:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Fodrászat, és kozmetika is működik ott, és nem hiszem, hogy valamelyik is félbe hagyja a vendégét, hogy a következő szolisig ki fertőtlenítse, át törölje a szolit! Ezért én úgy gondolom, lehet, csak nap végén teszi ezt meg! Sokkal jobb lenne, ha minden vendég maga után át törölné! Legközelebb ha megyek, át törlöm mielőtt bemegyek is, és ha végeztem is! Biztos ami biztos!
2012. máj. 10. 16:53
 5/8 katicabogárka25 válasza:

Szia!

hát nem tudom,elég érdekes amit irtál...főleg azért is, mivel álló szóliról beszélünk... vannak nők akik kifejezetten érzékenyek, gondolom Te is. most gondolok itt arra, hogy ha esetleg kijössz a szoliból és megtörölközöl...lehet, hogy ezt a Te bőröd nem viseli el. hallottam már ezt a fajta megbetegedést, úgy értem hogy törölközőtől. vagy éppen lehet, hogy teljesen más mosószerekkel mossák ki a törölkőzöket,ami náald irritációt esetleg gombát hoz ki. ami nem azt jelenti, hogy nincsenek jól kimosva, egyszerűen Te érzékeny vagy. azt, hogy a szoláriumba azt mondják,hogy ki van takarítva a fekvő gép,biztosan úgy is van,de hát ki az aki nem veszi észre, hogy előtte beleizzadtak. számomra ez teljesen elképzelhetetlen, hogy ne vegyem észre. ráadásul én olyan szoliba járok,ahol látom, hogy a lányok előttem takarítják ki legyen az álló vagy fekvő gép...de ha ez nem elég,akkor a biztonság kedvéért megcsinálom én is. de az, hogy estig nincsenek kitakarítva, az butaság...

Remélem tudtam neked segíteni

2012. máj. 11. 08:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Igen, segítettél! És ezentúl én is azt fogom csinálni, hogy mielőtt bemegyek is, és miután kijövök is kifertőtlenítem, nem baj, ha azt mondják, nem kell, majd ők megcsinálják! Biztos, ami biztos! Köszi
2012. máj. 11. 13:59
 7/8 katicabogárka25 válasza:
fghfstgrsdt
2012. máj. 12. 09:44
 8/8 A kérdező kommentje:
???? ez mi kedves utolsó?
2012. máj. 12. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!