Mire utalhatnak ezek a tünetek? Talán hüvelygomba?
Tegnap este kezdődött. Nap közben még teljesen rendben voltam, aztán fürdés után miután gépeztem, éreztem, hogy valami nincs rendben odalenn. Először csak kellemetlen volt, mintha kiszáradtam volna.. azért valami nedv szokott ott lenni általában, de most nem volt, súrlódott meg minden. Aztán hirtelen viszketni kezdett a csiklóm körül a bőr, majd égő érzés következett, és egyre rosszabb lett.
Nagy kínok közt elaludtam, és másnap találkoztam a barátommal. Mondtam neki, hogy nagyon kellemetlen odalenn, ha akarja is, csak óvatosan.
Amint hát "nyalni" kezdett, rögtön csípett, szóltam neki, hagyja abba. Ő is mondta, hogy most szokatlanabb volt a csiklóm körül a bőr, mintha valami égett felületet nyalogatott volna.
Ez lehet hüvelygomba? A hüvelyváladékom mindig több, mint kéne, ez sajnos nekem ilyen, általában még sűrű is, főleg az ovuláció tájékán (az is most van nekem.) Azt hallottam, hogy a gomba azért nem egyik napról a másikra alakul ki, hanem előzetes tünetei is vannak. Nekem ilyenek nem voltak, tényleg csak egy este hopsz, kellemetlen lett.
Nőgyógyászhoz holnap megyek.
Szombaton? Kötve hiszem...
Normál rendelés nincs, az ügyeleten meg ilyennel nem fogadnak.
Lehet gomba. Nincsenek előzetes tünetei, legalábbis nem muszáj, hogy legyen. De bakteriális fertőzés is lehet, ugyanezek a tünetei. Az "égett felület" érzést az okozza, hogy gyulladt az a rész.
Amúgy meg akármi is, ELKAPHATÓ, tehát alapszabály, hogy ilyen esetben nincs szex (semmilyen formája), egyrészt mert neked is kellemetlen (ha berakja, az meg fáj), másrészt meg nem cseszel ki a másikkal és nem betegíted meg szándékosan. Akkor sem, ha "akarja is".
Ő is dokihoz akar rohangálni, vagy csak simán visszafertőz majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!