Kiskorúnak muszáj szülővel menni nőgyógyászhoz?
Tudod kislány, azért én azt javaslom, hogy gyereknőgyógyászatra menj, és ha anyukáddal nem, akkor valamelyik idősebb rokonnal, esetleg barátnővel.
És szerintem is keress női orvost, remélhetőleg a gyereknőgyógyászaton csak olyan van, mert valóban "érdekes" az, ha egy férfi a 14 éves lányok puncijával foglalkozik, amikor annyi, de annyi más szakot is választhatna.
10-eske,
te férfi vagy és véded a mundért?...
Nem muszáj szülővel menni, de javasolt lenne valakivel, akinek már van nőgyógyászati tapasztalata.
Itt az előzőekhez hozzászólva, szerintem sincs renden ott valami, ha egy férfi doki szakosodik a kislányok (12, 14 év)
nemi szerveinek nézegetésére, vizsgálatára, úgyhogy menj doki nénihez!
Schwarzi,
te meg mit görcsölsz itt? vidd a lányodat férfi gyereknőgyógyászhoz, senki nem akar téged lebeszélni erről!
Legfeljebb a lányod sírdogálna kicsit, de na és?!?
Ne haragudj, de te tiszta hülyeséget akarsz it bizonygatni.
Miért erőlködsz azon hogy a JÓ orvos az kizárja a női orvost!!??
Természetesen arra kell törekedni hogy JÓ NŐI gyereknőgyógyászhoz vidd a gyerekedet, ha szükség van rá!
..és bizony azért amellett nem tudok gondolkodás nélkül elmenni, ha egy férfi DIREKT a gyereklányok nemi szerveire szakosodott...
a sok tanulás közben annyi empátia szorulhatott volna bele, hogy ez bizony baromi kínos a 10-14 éves lánynak és egész életére szóló negatív élmény hatására, majd csak akkor fog legközelebb nőgyógyászhoz menni, ha "viszik".
Vagy nincs benne ennyi empátia sem?????
Ha a női testek vizsgálata annyira életcélja, akkor vizsgálja a felnőtt nőket, akik választhatnak hogy kihez mennek.
1, nem írtam, hogy az, hogy nő, kizárja azt, hogy jó legyen, csak azt, hogy ha válogathatok az orvosok közül (ha még lesz itthon orvos egyáltalán) akkor keresek egy jó dokit, és baromira nem érdekel, hogy ffi-e vagy nő
2, A lányomat meg úgy nevelem, hogy nyissa ki a száját, ha valamit szeretne, vagy valami zavarja, így aztán ha ragaszkodik a női dokihoz, majd keresünk olyat. Amellett meg nem értek egyet, attól, hogy Neked mondjuk lelki törést okoz egy férfi orvos, még nem mindenkinek. Nekem 14 évesen se jelentett problémát helyén kezelni egy nőgyógyászati (bármilyen orvosi) vizsgálatot. Szóval csak gondolkodj el nyugodtan, hogy miért választotta az illető ezt a szakmát, de akkor azon is, hogy egy nőnek miért okoz örömet idegen nőtársai, ad abszurdum gyereklányok nemi szervét vizsgálni. Mert ha nem okoz neki örömet, akkor minek csinálja, ugye? Szerinted... De urológusnak se menjen nő, véletlenül se, mert még a végén meggyanúsítják azzal, hogy fiatal kisfiúk nemi szervét akarja fogdosni, és csak azért ment annak. Biztos mekkora élvezet lehet neki mondjuk fitymaszűkületet műteni... Sőt, iskolaorvosnak se menjen se nő, se férfi, nehogy már ellenkező nemű tinik meztelenül vagy majdnem meztelenül legyenek előtte. Szerencsére sok a segítő szándékú ember, aki hajlandó rengeteget tanulni és marha kevés pénzért az állami eü-ben ellátni mindenféle nyavalyát. ÉS megbecsülés helyett mit kapnak? Folyton megy a szapulás.
18.
Akárcsak a pedagógusok pl.. és ők még kevesebb pénzért...
"De urológusnak se menjen nő, véletlenül se, mert még a végén meggyanúsítják azzal, hogy fiatal kisfiúk nemi szervét akarja fogdosni, és csak azért ment annak"
Az urológus nők aránya kb 5% a ffiakhoz viszonyítva..
Ha a ffi nőgyógyászok aránya 5% lenne a nőkhöz viszonyítva, akkor rendben lenne minden..
de nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!