Kiskorúnak muszáj szülővel menni nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Nincs túl jó kapcsolatom édesanyámmal, ezért nem szeretnék szólni neki vagy elmenni vele. Sosem voltam még nőgyógyásznál, kell, hogy legyen velem felnőtt?2012. máj. 11. 20:58
1/35 anonim válasza:
14 felett nem kell szülői kíséret.
2/35 A kérdező kommentje:
Volna még egy kérdésem, létezik kifejezetten gyermeknőgyógyászat? (Pécsett)
2012. máj. 11. 21:10
5/35 anonim válasza:
Nem muszáj. Én anno 16 évesen egyedül mentem. Nem azért, mert nem volt jó a kapcsolatunk vagy nem érdekli mi van velem, hanem mert nem volt szükségem díszkíséretre, mindig szerettem önállóan intézni a dolgokat.
6/35 anonim válasza:
gyereknőgyógyászatra menj és női dokihoz feltétlenül.
Azért az minimum elgondolkoztató, ha esetleg férfi orvos lenne ott, aki direkt és speciálisan a 10-14 éves lányok nemi szerveire specializálodott...
7/35 anonim válasza:
Utolsó, azért az is minimum elgondolkodtató akkor, ha valaki gyerekorvosnak megy, mert akkor nyilván kifejezetten élvezi a pucér gyerekek látványát, ergo biztos pedofil. Meg ha valaki kórboncnoknak megy, az meg biztos nekrofil. Ha meg nő megy nőgyógyásznak, az meg leszbikus. Sőt, az összes orvos tuti hogy valamiféle aberráció miatt ment éppen arra a területre, ahová.
8/35 anonim válasza:
Te jó ég!
akkor te pedofil vagy?????
9/35 anonim válasza:
Tudod 7-eske,
azért arról, hogy egy férfi direkt a gyereklányok nemi szerveire specializálódik, sok minden eszembe jut, de az egészség az valahogy nem....
10/35 anonim válasza:
Tudod "9eske", akkor ez a Te bajod. Attól, hogy valamit nem tudsz elképzelni, még nem biztos, hogy igazad van, csak talán gyenge a fantáziád... Pl abban a kórházban ahol szültem, van gyereknőgyógyászati rendelés is, és az a doki, aki ellátja az egyik legrendesebb orvos, akivel ott találkoztam. Nem erre "szakosodott", hanem ez is a feladatai közé tartozik. Hát urambocsá férfi. És akkor mi van? Lehetne ugyanezzel az erővel leszbikus nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!