Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tippeket kérnék nőktől! Hogy...

Tippeket kérnék nőktől! Hogy oldhatnám meg?

Figyelt kérdés
Nos a problémám ugen egyszerű. Fiatal tanárnő vagyok. Jön a meleg és én ilyenkor harisnya nélkül, szoknyában szeretek olgozni járni. Namost közeledik a menstruációm és betétet használok. Az pedig ahogy megy az ember hallatszik, ahogy zörög vagy már mit csinál. Ez elég ciki lenne számomra, mivel kiskamaszokat oktatok. A lányok még gondolom természetesnek vennék, de a kis butuska fiúk félek kifecsegnének. Első munkaévem ez a tanügyben. Tehát ha van, aki tud valami jó megoldást az írjon! Köszönöm!
2012. máj. 8. 14:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! A Libresse betétek egyáltalán nem zörögnek/csörögnek. Én mindig szoknyában járok,én is tanár vagyok! ;) De azt javaslom olyan "normál" bugyit vegyél,aztán rá egy franciát vagy női boxert. Így sokkal jobb lesz! :)
2012. máj. 8. 20:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tippeket! Libresse betétet egyszer réges rég használtam, azután nem is tudom miért mindig Always-t vettem, ami csörög. Most majd újból kipróbálom. És a dupla butyis megoldásról még nem hallottam, de egy próbát megér!
2012. máj. 8. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!