Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tippeket kérnék nőktől! Hogy...

Tippeket kérnék nőktől! Hogy oldhatnám meg?

Figyelt kérdés
Nos a problémám ugen egyszerű. Fiatal tanárnő vagyok. Jön a meleg és én ilyenkor harisnya nélkül, szoknyában szeretek olgozni járni. Namost közeledik a menstruációm és betétet használok. Az pedig ahogy megy az ember hallatszik, ahogy zörög vagy már mit csinál. Ez elég ciki lenne számomra, mivel kiskamaszokat oktatok. A lányok még gondolom természetesnek vennék, de a kis butuska fiúk félek kifecsegnének. Első munkaévem ez a tanügyben. Tehát ha van, aki tud valami jó megoldást az írjon! Köszönöm!
2012. máj. 8. 14:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tegyél egy próbálkozást a tamponhasználattal, sajnos nem tudom a "zörgést" mi nyomná el, de a tampon sokkal egyszerűbb, higiénikusabb és nem zörög!
2012. máj. 8. 14:54
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Az osztályfőnök beszélgethetne a gyerekekkel a menstruációról. Lányokkal-fiúkkal együtt.
2012. máj. 8. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
azon a pár napon nem harisnya nélkül szoknyában mész hanem esetleg húzol nadrágot. Más is így csinálja.
2012. máj. 8. 14:58
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Ezen ne parázz vegyél egy kényelmes vászon nadrágot és kész. Nem kell túlparázni.
2012. máj. 8. 15:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a tippeket! Tampont már próbáltam, de kényelmetlen volt, éreztem, hogy bennem van, ami eléggé rossz volt. Úgy határoztam, hogy talán fekete cicanadrág és egy vékony anyagból készült hosszú felső talán jó lesz.
2012. máj. 8. 15:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem mászkálsz a csendes osztályteremben fel, s alá, ha nem muszáj. Folyosón meg úgysem hallatszik.

Aztán: Vegyél fel olyan bugyit, ami rugalmas és passzentos, és nem lóg rajtad, tehát a betétet is passzosan tartja. Az kevésbé fog "zörögni". Meg igazából nem is olyan csörgősek ezek, csak ha már nagyon sokat szaladgáltál vele, és na érted...

Egyébként meg ha nadrágot veszel fel (vékonyat, bővet, szóval nyárit), akkor abban ugyanúgy fogsz zörögni, ha nem passzos a betét...

Legjobb javaslatom szerintem:

Vegyél a bugyi tetejére egy másikat, olyan kisnadrág fazonút, és az majd tartja rendesen és hangszigetel is. Pár napot kibírsz, mégsem egy tök hosszú harisnyában fősz meg.

2012. máj. 8. 15:22
 7/12 A kérdező kommentje:
A másik dologról pedig: igen szerintem is beszélni kellene róla, de hát mindig vannak fontosabb dolgok, illetve gondolom kellemetlen az osztályfőnöknek erről beszélni. A biológia-kémia tanár pedig egy idős bácsi, aki valószinű, hogy nem beszél erről a témáról úgy, hogy az mindenkinek természetes legyen.
2012. máj. 8. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:

1. menzi alatt érdemes biztonságosabban öltözni.

2. ha csörög a betéted, akkor rossz - vagy a méret, vagy az anyag... próbálj másikat, ha nagyon túllóg a bugyin, akkor nagyobb bugyit.

3. a tampont elég mélyre kell dugni és akkor nem érzed. Nem jól helyezted fel, azért érezted. Az is fontos, hogy ha már nem elég bő a vérzésed, szintén érzed a tampont, mert nem csúszik elég könnyen. Tehát akkor érdemes hordani, mikor rendesen vérzel.

Üdv: egy pályatárs :)

2012. máj. 8. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:
9%
Ha az osztályfőnöknek kellemetlen beszélni a menstruációról, akkor az már nagy baj! Bár inkább a szülőknek kéne elbeszélgetni a fiúkkal is róla.
2012. máj. 8. 16:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindig a Libress tanga betétjét használom, pedig nem tangát hordok, viszont így nincs pelenka érzésem és nem is gyűrődik, nem zörög.

Még sosem hagyott cserben, nem mozdul el.

Próbáld ki!

2012. máj. 8. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!