Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most mit csináljak, hogy...

Most mit csináljak, hogy rávegyem?

Figyelt kérdés
A lányom már 16,5 éves múlt, és még mindig nem jött meg neki. Félek, hogy valami baj lehet, és elakartam vinni nőgyógyászhoz, de ő nem hajlandó!Egyszerűen megmondta, hogy ő nem fog levetkőzni egy vadidegen ember előtt, ha tetszik nekem, ha nem! :( Azt mondta, hogy ő egyáltalán nem bánja, hogy neki még nem jött meg, mert nem szenved vele.Úgyhogy ő még örül is neki. Most mit csináljak?
2009. jún. 24. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem megy szép szóval, akkor próbáld meg eréllyel. Végülis te vagy az anyja! Eltiltani ettől-attól, ami számára fontos (tudo, ez zsarolás),vagy egyszerűen kézen fogni és becipelni. El lehet vinni pszichológushoz is, hogy az beszéljen a fejével, ugyanis ott van a probléma. Mi lesz, ha pasija lesz, annak se vetkőzik le? És mi lesz, ha gyereket szül? Akkor meg egy egész csapat ember előtt fogja széttenni a lábát. Iskolában tornaórára hogyan öltözik át? Iskolai táborban a közös zuhanyban mit csinál?

16 és fél évesen már rég meg kellett volna, hogy jöjjön neki, jogosan aggódsz. Az orvosok a 16 éves kort ajánlják: ha addig nem jön meg, akkor kel, orvoshoz fordulni.

Igaza van az előzőnek, ha szűz, úgyse vizsgálják meg hüvelyileg. Engem se vizsgáltak szűz kislány koromban. (Maximum végbélen keresztül, de az sajnos nemkellemes, ezzel ne riogasd.) Hasfal kézi tapogatásával sok mindent megtud az orvos, meg ultrahanggal.

2009. júl. 13. 09:09
 12/12 anonim ***** válasza:
még egyáltalán nem késett le semmiről..van akinek 10évesen jön meg van akinek 17, hidd el neki is megfog jönni.
2009. júl. 13. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!