Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs fájdalmakra valami?

Menstruációs fájdalmakra valami?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalat, vagy nektek mi enyhíti, vagy valami otthoni praktikák?(kb félórája vetem be panadolt)
2012. máj. 5. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Málnalevél tea. Ez ellazítja a méhet, megszűnik a görcs tőle. Ajánlatos már mensi előtti napokan iszogatni, de ha aznap iszod, akkor is jó. Nekem ez bevált, pedig előtte semmi. De mindenkinek más jön be, ha gondolod, próbáld ki.
2012. máj. 5. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Melegítsd a hasadat. Feküdj le, és bugyoláld be magad melegen. Segítség lehet még egy kellemes, megnyugtató hasmasszázs is. Fájdalom csillapításra igyál: cickafark, citromfű, kakukkfű, libapimpó, pásztortáska, vagy kamilla virág teát.
2012. máj. 5. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen "természetes" módszerek sosem nem hatottak sajnos. :( Sokféle gyógyszert kipróbáltam, semmi nem vált be CSAK a Cataflam, de az úgy, hogy pár perc alatt nem érzek semmit. :) Brutáljó gyógyszer, amikor életemben először bevettem nem hittem el, hogy 5 perc alatt megszűntek a görcsök, csak pislogtam, hogy mi van. :) Szerencsére ritkán görcsölök, de mindig van kéznél Cataflam. Én drazsé formában szeretem, azt víz nélkül is le lehet nyelni.
2012. máj. 5. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
*soha nem. bocs, typo. :)
2012. máj. 5. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Panadol, egy lófüttyöt... Én Algoflex M-et szedek, direkt erre van. Nem hat sajnos olyan hamar, mint a Cataflam (ami mellesleg valóban bivalyerős gyógyszer), de majd fél napra elmulasztja a görcsöket, a rosszullétet. Általában miután bevettem, bemászom a meleg zuhany alá, engedem a vizet a hasamra aztán úgy ahol lehet, magamra. Nagyon jó lazító hatású.
2012. máj. 6. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!