Menstruációs fájdalmakra valami?
Figyelt kérdés
Saját tapasztalat, vagy nektek mi enyhíti, vagy valami otthoni praktikák?(kb félórája vetem be panadolt)2012. máj. 5. 17:33
1/5 anonim válasza:
Málnalevél tea. Ez ellazítja a méhet, megszűnik a görcs tőle. Ajánlatos már mensi előtti napokan iszogatni, de ha aznap iszod, akkor is jó. Nekem ez bevált, pedig előtte semmi. De mindenkinek más jön be, ha gondolod, próbáld ki.
2/5 anonim válasza:
Melegítsd a hasadat. Feküdj le, és bugyoláld be magad melegen. Segítség lehet még egy kellemes, megnyugtató hasmasszázs is. Fájdalom csillapításra igyál: cickafark, citromfű, kakukkfű, libapimpó, pásztortáska, vagy kamilla virág teát.
3/5 anonim válasza:
Nekem ilyen "természetes" módszerek sosem nem hatottak sajnos. :( Sokféle gyógyszert kipróbáltam, semmi nem vált be CSAK a Cataflam, de az úgy, hogy pár perc alatt nem érzek semmit. :) Brutáljó gyógyszer, amikor életemben először bevettem nem hittem el, hogy 5 perc alatt megszűntek a görcsök, csak pislogtam, hogy mi van. :) Szerencsére ritkán görcsölök, de mindig van kéznél Cataflam. Én drazsé formában szeretem, azt víz nélkül is le lehet nyelni.
5/5 anonim válasza:
Panadol, egy lófüttyöt... Én Algoflex M-et szedek, direkt erre van. Nem hat sajnos olyan hamar, mint a Cataflam (ami mellesleg valóban bivalyerős gyógyszer), de majd fél napra elmulasztja a görcsöket, a rosszullétet. Általában miután bevettem, bemászom a meleg zuhany alá, engedem a vizet a hasamra aztán úgy ahol lehet, magamra. Nagyon jó lazító hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!