Állandó vizelési ingerem van, baktérium pedig nincs a vizeletemben! Mi lehet ez?
Ugyanez volt/van. Nem volt baktérium a vizeletemben sose, csakis első alkalommal még novemberben, amire kaptam antibiotikumot, ennek ellenére újra előjött, majd elmúlt, és megint előjött, kb. heti váltásban. Közben volt hüvelyi fertőzésem is, amit elvileg kikezeltek, nem gondoltam, hogy köze lenne hozzá. Aztán 4-5 napja iszonyatos hasfájással (nem görcs, hanem éles, késszúrásszerű fájdalom, szörnyű volt) és lázzal mentem az ügyeletre, ahol kiderült, hogy elég rendesen be van gyulladva a hólyagom, és hüvelygyulladásom is van - annak ellenére, hogy a tüneteim 2 hete a hüvelykúptól látszólag teljesen elmúltak. Két antibiotikumot kaptam, és 20 napig kell hüvelytablettát használnom...
Persze lehet, hogy neked tök más, de azért hátha nyújt valami támpontot. Ja! És mikor az ügyeleten voltam, a vizelési inger, stb. tünetek éppen nem voltak meg már jópár napja, tehát nem is éreztem, csak a szörnyű hasfájást, ahogy hüvelyi tünetem sem volt. Mégis gyulladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!