Enterococcus faecalis baktérium van a vizeletemben. Tényleg ennyire nehéz kiirtani?
Figyelt kérdés
3 hete 10 5 csíraszámban tenyészett ki ez a baktérium a vizeletemből. Már beszedtem rá két doboz augmentint és egy ofloxacint de még mindig megvannak a tüneteim / szúró érzés pisiléskor, hólyagtáji nyomó érzés/ Nagyon idegesít hogy nem múlik el mert babát tervezünk.2010. febr. 22. 16:30
1/4 anonim válasza:
Képzeld nálam is ez a diagnózis volt,csak nekem nem a vizeletből mutattak ki,hanem a kenetből.Állandóan antibiotikumot szedtem a vizhólyag gyulladásomra és állandóan visszajött.Én gentamicin injekciót kaptam rá ,annak 2 éve volt,azóta panaszmentes vagyok,teljesen rendben van minden.Kérdezd meg az orvosodat mit szól hozzá ha te is ilyet szedné és ha tégedet rendbe hozna.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia Köszi a választ! Megemlítem az orvosnak. Még annyi lenne a kérdésem hogy hány db injekciót kaptál?
2010. febr. 22. 22:13
3/4 anonim válasza:
Szia!Nem tudom pontosan,de 7 vagy 10 drb-ot.Légyszi irj vissza mit mondott majd az orvosod.Mielőbbi gyógyulást kivánok.
4/4 anonim válasza:
Helyesbitek 7 vagy 10 nap,de lehet 14 nap is.Már nem emlékszem pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!