Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az, hogy a vizelet...

Mitől lehet az, hogy a vizeletemben ilyen kis "nyúlványok" úszkálnak?!

Figyelt kérdés
nem tudom mitől lehet.. de már többször megfigyeltem.. van h egészen pici van, hogy rendesen 2-3cm-es :S ez nagy gond? abszolut nem fáj semmim, tudtommal nem vagyok felfázva sem...nem tudom mióta lehet ez, nem szoktam vizsgálgatni a pisim, csak 1x feltűnt, azóta többször láttam. volt már vkinek hasonló? okozhatja a fogamzásgátló esetleg?
2010. aug. 31. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Vizeletben lévő genny lehet, viszont ha nem vagy felfázva, akkor csak simán hüvelyváladék, ami pisilés során kijön a hüvelyedből. néha én is látok némi foszlányt az enyémben.
2010. aug. 31. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Én először akkor fedeztem fel, amikor vizelet mintát kellett vinnem a laborba. De az semmien elváltozást nem mutatott. Szerintem is csak hüvelyváladék, de a fogamzásgátlóval összefüggésben biztos nincs, mert én nem szedek. Amikor ezt először láttam a vizeletembe még szűz is voltam.

23/L

2010. szept. 3. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig vagy fel vgy fázva, amit még nem tudsz. Ha alulról fázol sfel, azt nem veszed észre azonnal. Vagy pedig fertőzésed van, amit bármitől elkaphattál: pl nem rendszeres tisztálkodás, főleg menstruációs időszakban, vagy nyilvános wc-ben ráültél a wc ülőkére, vagy akár nemi úton. Vagy ha esetleg tampont használsz, akkor annak a használata előtt piszkos volt a kezed. Elvégre rá van írva a papírjára, hogy előtte és utána kezet kell mostni, mert csúny fertőzéseket szedhetsz össze.
2010. szept. 4. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!