Állandó vizelési ingerem van, baktérium pedig nincs a vizeletemben! Mi lehet ez?
Nalam is hasonlo volt/van a helyzet,leirom mit csinalok.
Amikor kezdödött,en is atvizsgaltattam magam,mivel semmit nem talaltak elmentem egy urologushoz.Kerdezte,ha köhögök jön-e ki par csepp(nekem nem),es meddig birom tartani a vizeletet(eleg sokaig,neha azert nem),mivel ez az utolso,azt mondta ,az a gond,hogy ha pisilünk,nem birjuk az egeszet kiengedni,erre irt fel,Buscopan tabl,es B vitamint(B1 v. B6,nem emlekszem)lehet Komplex is,ezt este kellett meginni,a masik tanacs,amit csinalok is,pisiles utan,meg egy kicsit ülni,ellazulni,majd ujra pisilni kicsit erölködve,hogy mind kijöjjön,esetleg,nehany perc utan visszamenni a WC-re.Nekem ez bevalt,mert ha tovabb ülök a wc-n,v. visszamegyek,a bent maradt is kijön,es utanna nem kell kis idö utan ujra menni,de az inger lehet pszihes jellegü is.
A sok kávé okozhat állandó vizelési ingert. Egyik barátnőm óránként jár pisilni pedig semmi baja nincs, csak túl sok kávét iszik.
Más tünet is megmaradt? Tudod tartani vagy egyből menned kell? Érzel fájdalmat wc-zés közben? Ha igen akkor mindenképp menj el másik orvoshoz, mert lehet, hogy valami komolyabb bajod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!