Mitől hízhatnék jó gyorsan?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok,és 39kg! :( muszály híznom,de nincs étvágyam.mostanában főleg szakítás miatt.elég sokat idegeskedem is.mindenki mondja,hogy milyen sovány vagyok.mit kéne tennem? milyen vitamin,vagy gyógyszer segítene?nagyon kéne rám pár kiló,mert már én sem bírok magamra nézni olyan vékony vagyok.ruhát sem tudok magamra venni.minden lóg rajtam.esetleg ha vennék valami fehérje vagy ilyesmit?és elmennék fitness klubba???valami bevált módszert mondjatok. :(2012. ápr. 28. 19:04
1/6 anonim válasza:
Talán a lelkedet kellene rendbe tenni először. Ha megjön az étvágyad, talán jön néhány kiló is. Ha egy kis izmot szeretnél magadra pakolni, ahhoz erőedzés kell.
2/6 anonim válasza:
Aktív árpa segíthet, meg egyél rendesen... Multivitamint szedj, B-komplex is meghozza az étvágyat.
3/6 anonim válasza:
hány centi vagy?
mennyi az átlagos súlyod?
sztem orvos is tud adni étrendet! mert a te esetedben érdemes volna orvos által felírt speciális tejport/tápszert inni, amit vészesen súlyvesztetteknek, étkezési zavarokkal küzdőknek is szoktak. ezek fontos tápanyagokat tartalmaznak, ugyanakkor megfelelő mennyiségű fehérjét és szénhidrátot tartalmaznak a fokozotason súlygyarapodáshoz. javaslom keresd fel az orvosodat!
4/6 A kérdező kommentje:
elég alacsony vagyok,155cm,és voltam ennél több kiló,de nem sokkal,45kg nál nem voltam több,de legalább azt vissza kellenne híznom amit leadtam most.csak sok a gondom és emiatt nehéz
2012. ápr. 28. 21:07
6/6 A kérdező kommentje:
nem,az nagyon ritka ha késik,vagy ha hamarább jön,általában mindig akkor jön meg, amikor kell..
2012. máj. 4. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!