Ciki sztori a mentsruációról?
Hát nekem edzésen történt egyszer. Szokatlanul erősebb volt, mint máskor. Úgy voltam vele, hogy talán du.-ra elmúlik. De nem. Bár fekete nadrágban voltam, így nem látszott, de mikor leültem egy fehér törülközőre... Életemben nem szégyelltem még így magamat :(
21/L
első: jujj ez nagyon rossz lehetett.....
második: legalább nem "közönség" előtt volt
ebben igazad van valamennyire de ti fiúk így látjátok
mi nem
2x is volt. :o
Az első még abban az időben amikor elkezdtem menstruálni, talán 3. 4. alkalommal lehetett meg.
Akkor még betétet használtam, és elmentem a bnőmmel biciklizni, az hagyján hogy a biciklizéstől még erősebben kezdtem el vérezni, de picit még a betét is félre csúszott.Még amikor leszálltam a bicajról nem volt baj, csak amikor felkeltem a parkban a padról akkor láttam hogy az tiszta véres.Simán rekordot döntöttem, kb 5 perc alatt értem haza.4 km-re laktunk a parktól, a falu legmagasabb pontján... :)
A másikat igazából konkrétan nem vette észre senki.Gólyabál volt, persze hogy akkor jött meg ( jóval elöbb mint kellet volna), szerencsére volt nálam tampon, de addigra már átáztam, így a gólya táncot úgy kellet letáncolnom hogy vastag pulcsi volt a derekamra kötve
jujj de rossz lehettet...
nem semmi ez a rekord :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!