Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » P3-as HPV virusra milyen...

P3-as HPV virusra milyen gyogykezelést fog a doki javasolni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyet. Nincs gyógykezelés DE van megoldás! Szedj nagyon -nagy dózisú vitaminokat pl: Lenkei vagy valami más hasonló. Erősítsd meg az immunrendszered, ne igyál alkoholt és ne dohányozz. Ha eddig gyakran voltak különböző partnereid akkor ezt teljesen hanyagolt. Ha egy partnered van, akkor legalább három hónapig csak óvszzerben legyetek együtt. Ne használj mások után soha törölközőt! Nem azért mert fertőző, hanem mert te ki vagy téve minden fertőzésnek. Neked nem szabad elkapj semmit, mert annak lehet súlyos következménye, mert szervezet-immunrendszer nem tud egyszerre megbirkózni két nehézséggel. Ne félj, nem lesz semmi baj! Én is HPv-s voltam, de meggyógyultam teljesen, mert legyőzte a szervezetem.
2009. jún. 21. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszodat, biztato amit irtal.
2009. jún. 21. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!