Hüvelyflóra helyreállítása. Tudtok gyógyszert javasolni?
sziasztok! 22éves vagyok, és olyan problémám van, hogy nem működik megfelelően a hüvelyflórám, ez sok sárgásfehér folyásban nyilvánul meg, másban nem, nem viszket nincs kellemetlen illata stb. viszont a közösülés néha fáj :(
orvoshoz jelenleg nem tok elmenni mert szabadságon van, magándokihoz meg nem szeretnék...szóval tudtok vény nélküli gyógyszert erre a problémára? kérlek írjatok
semmit ne használj rá, valószínűleg bakteriális fertőzésed van és méhszájsebed vagy hüvelygyulladásod... menj el egy másik dokihoz, ha a tiéd szabin van, gondolom rendel ott más is
canesten combit meg az irrigálást fogják ajánlani, de NE használd egyiket sem, mert csak ront a helyzeten
ja és a párodat is kezelni kell
Mindig csodálkozom az olyan válaszokon, hogy ne irrigálj mert ront a helyzeten.
Nekem tökéletesen megoldotta a gondomat, csak persze nem kell túlzásba vinni. Gyógyszertárban kapható tejsav. Ezt kb 1 hétig naponta használtam, később elég ritkábban (heti egyszer használni). Minimálisra csökkentette a folyásomat.
Nem volt gombás fertőzésem, sem gyulladásom, csupán erősebb folyásom. Erre nagyon jót tett.
második, csodálkozz csak...nekem az orvosom mondta, de te biztos jobban tudod..de ha egy kis eszed van, akkor átgondolod, hogy mit csinál egy hüvelyfertőzéssel egy vízsugár: bespricceli a méhszájadhoz a kórokozókat, nyitottabb méhszájnál, menzesz környékén meg be a méhedbe...
nem mellesleg ideiglenesen a tejsavas kezelés elmaszkolja a tüneteket, de a fertőzés nem feltétlenül szűnik meg ...előfordulhat, mivel a hüvelyflórának van egy bizonyos regenerálódási képessége, de a kockázatot egy sokkal komolyabb gyulladásra nem vállalnám még saját magamon sem, nemhogy másoknak tanácsolva
Utolsónak! 54 évesen nem csak kis eszem van, és nekem is az orvos javasolta az irrigálást. Tudva levő, hogy ebben nem egyezik az orvosok véleménye. Az irrigálóból a vizsugár az oldalain spriccel ki, és nem felfelé. Azon kivül egy normális méhszáj zárt és nem nyitott. Én a saját tapasztalatom alapján merem ajánlani.
A gyógyszertárban kérj irrigátort (Ez egy müanyag eszköz). Ebbe kell a higitott tejsavat beletenni, és kimosni a hüvelyt vele. Mégegyszer leirom, ne ess vele túlzásba, ha nagyon sűrűn használod valóban nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!