Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aranyér problémára mit tudtok...

Aranyér problémára mit tudtok nekem javasolni?

Figyelt kérdés

3 hete dolgozom egy bankban, tehát ülő munkát végzek szinte egész nap. A székletemmel nincs probléma, illetve nem is erőlködtem nagy wczés közben, de sajnos ma délelőtt lett egy hatalmas aranyerem. Kb. akkora mint 3 borsó egymás mellett, és nagyon fáj. Bekentem varázsdió krémmel, viszont nagyon idegesít és kellemetlen.

Valami gyors és hatékony házi praktikát nem tud valaki?

2011. jún. 22. 17:09
 1/7 A kérdező kommentje:

* Ha az aranyér tüneteinek jó részét észleled, nem szabad tovább várnod az orvos felkeresésével, hiszen azokat a végbélcsatorna környékén lévő egyéb gyulladásos vagy daganatos megbetegedés is okozhatja.

Ezt előbb olvastam a neten, ettől se lettem sokkal nyugodtabb...

2011. jún. 22. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:

irány a zaci.

Na jó,tréfát félre téve,hogyha bemész egy patikába ott pontosabb segítséget kaphatsz,mint itt. De azt tudom,hogy sok erre való kenőcs létezik,úgyhogy biztos valamelyik megfelel majd a számodra. Házi praktikát sajnos nem tudok.

2011. jún. 22. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
hideg vízzel mosd meg alaposan, aranyeret mindig hideg vízzel kell mosni, ez alap.Kenőcsöt és kúpot veszel a patikában, és előírás szerint alkalmazod.Házi módszer dédanyai örökségem:Útilaput moss meg alaposan, sodord össze, és alkalmazd helyileg.
2011. jún. 22. 17:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Kenőcsöm van, azt már elkezdtem használni. :)

Köszi a választ.

2011. jún. 22. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd el ezt a honlapot, hátha megnyugszol és találsz valamit a problémádra. Szerintem a Reparon krém a legjobb, de ha pár nap alatt nem múlik tőle, akkor menj orvoshoz.
2011. jún. 22. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi a honlap lemaradt.

[link]

2011. jún. 22. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jún. 22. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!