Vágás hegek mikor tünnek el? SOS
attól függ mennyire volt mély a seb, ki lett-e tisztítva
ha nincs letakarva, szellőzik, az is segít, csak akkor kell letakarni ha komolyan fenáll a veszélye, hogy kosz kerül bele, és még nincs rendesen lehegesedve
csukló.:\
de soha soha többet nem csinálok ilyet.. :\ ezt is bánom .. nem mély... szinte csak annyira h vérezzen :s
de köszönöm
ügyelj rá, hogy tiszta legyen, amíg teljesen be nem szárad a varr, mert ha elfertőzödik, akkor tovább tart a gyógyulás
a varr kb 1-2 hétig lesz rajta, de utána még meg fog látszódni a helye
ha a varr lejött róla, akkor napoztasd, és halványulni fog, de teljesen max hónapok vagy évek múlva múlik el
le fogok álni.. :\
nekem nem hiányzik ez.. nem vagyok emo... ( vagyis maga a stílus tetszik.. meg a zene is.. de nincs semmi bajom a világgal nem akarok meghalni) egyszerűen ideges voltam és megtörtént..:\
nálam is megtörtént, még 4 ónapja lehetett, és még mindig meglátszik. Meg is fog. Én is bánom a dolgot, de ettől nem feltétlen kell pszichológushoz fordulni- egyszeri eset volt, mérges voltam és ennyi.
Amúgy nézz szét a gyógyszertárban, vannak krémek.
Amit majd most akarok kipróbálni, az a burgonya leve.
Itt a link, olvasd el. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!