Mitől van vágás a hüvelyemnél?
Figyelt kérdés
Ma pisilésnél csípést éreztem, és megnéztem "odalent", hogy mi lehet... Egy ilyen kis vágás szerű seb van a hüvelyem alatt, és foggalmam sincs mitől lehet. Nemi életet nem élek, semmit nem tudok, ami megsebesíthetett volna. Mi lehet ez? És mivel kezeljem, hogy hamar elmúljon?2009. okt. 20. 21:04
1/6 anonim válasza:
Biztos hogy jól láttad? Nem volt égő,viszkető érzéseb előtte,vagy a napokban? Nem vakartad meg? Vagy ha tangát hordasz egy durva anyag is felsérthette...
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, tuti, hogy vágás szerű seb, megnéztem direkt tükörrel, meg mindenhogy, mert én se akartam hinni a szememnek. És ha hozzáértem is nagyon fájt.. :S Nemtudom mi tehette. Mit kenjek rá? Neogranormont gondolom nem kenhetek oda... :S
2009. okt. 20. 21:29
3/6 nicol90 

válasza:

nem vágtad meg véletlen magadat a borotvával?körömvirág kenőcsöt kenhetsz oda meg bepantent is és persze neogranormont is
4/6 anonim 

válasza:

Ha összesodródik a szőr ott és túl kemény, akkor az is kikezdhetia bőrt ha még izzadsz is hozzá.
5/6 anonim 

válasza:

Nekem is volt már ilyen, berepedt a bőr, el fog múlni magától pár nap alatt. Lehet, hogy nem mostad le rendesen a tusfürdőt, és kiszáradt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 21. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!