Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy vágás a nagy szemérema...

Van egy vágás a nagy szeméremajkamon, mit csináljak vele, hogy begyógyuljon?

Figyelt kérdés

Picit olyan mintha szét lenne repedve a bőr, vagy mintha késsel vágtam volna rá egy hosszú 2 cmes vékony csíkot!

Nem tudom honnan jött ide!

Még szombaton borotváltam le de nem hiszem hogy megvágtam volna, mert akkor nem éreztem semmit.

Ma vettem észre hogy fáj a szeméremajkam, vagyis csíp ha odanyúlok. Megnéztem tükörbe és akkor vettem észre a vágást...

Valamivel bekenjem vagy hagyjam meggyógyulni magától?

Amúgy ma akartam elkezdeni a canesten kombi használatát, mert valszeg hüvelygombám van, de így nem tudom bekenni krémmel mert úgyis csípne a sebet. Szóval elég sürgős lenne...

2009. aug. 12. 18:05
 1/9 anonim válasza:
73%
Velem is történt már ilyen.Tuti hogy a felső börréteget meghorzsolta a borotva néha velem is történik ilyen de nem szoktam bekenni magátol begyógyul.Szerintem ha túl sok a folyásod akkor inkább használj hüvely zuhanyt bármelyik drogériába kapsz kb. 2000ft mindennel együtt és használj baba szappant mert abba is van gyulladáscsökkentő.
2009. aug. 12. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Véleményem szerint szőrvágás. Elég gyakori eset. Két nap alatt begyógyul egy kis hintőporral kezeld !
2009. aug. 12. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a csiklód felett van véletlenül, ahol kétoldali húsos rész találkozik? Mert ha ott van, akk kend be, mert a hüvelygomba miatt van! Nekem is így volt, a doki mondta!
2009. aug. 12. 19:58
 4/9 A kérdező kommentje:

nem ott van.

viszont ahol te mondod, ott eléggé fáj... amióta érzem a hüvelygomba tüneteit.

köszi a választ:) ill. válaszokat:)

2009. aug. 12. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
gyenge fertötlenitöszerrel törölgesd kicsit, nehogy elfertözödjön, ha még nyilt a seb.
2009. aug. 12. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is szőrvágásra és nem gombára tippelek. A gomba nem így jelenik meg. A szőrvágás viszont így. Egy halvány kis vágás, olyasmi, mintha egy pengével vágták volna meg és nagyon tud fájni az a pici seb. De egy-két nap és hintőportól meggyógyul. Felesleges a durva gomba elleni kenőccsel kezelni. Ráérsz akkor, ha tényleg gombád lesz. Ha feleslegesen használod, rezisztens is lehetsz egy-kettőre, aztán kereshetsz egy még erősebb krémet.
2009. aug. 12. 22:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát én is a borotvára gondolok..bár furi h szombaton csináltam és most érzem h megvágtam...

tutira gombám van, ezért akarom a kenőcsöt. túrós folyás, vizsketés, fájó behatolás. ez tuti az.

a vágás az más tészta.

2009. aug. 12. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem kezd el használni, és max azon a részen nemkened be.
2009. aug. 31. 23:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Mióta kiírtam a kérdést, kezeltem és elmúlt a hüvelygombám, valamint pár nap alatt begyógyult a seb. De érdekelne, hogy kinek volt ilyen és mivel segítette elő a gyógyulást :)

köszi.

2009. szept. 1. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!