Ki hol lakik? Esetleg aki Magyarorszagon lakik ott milyen az orvosi ellatas? Jo orvosok vannak?
Magyarország:kilométeres várólisták, türelmetlen, sietős orvosok.Van úgy, hogy az ügyelet, vagy a kórház nem akar fogadni, a legkülönfélébb okokból, ilyenkor mindegy, hogy félholtan fetrengesz, akár fel is fordulhatsz, szó szerint.
Egyre kevesebb orvos van, akik még vannak, azok túlterheltek, vannak fura műhibák...
Van úgy, hogy a háziorvos, vagy mentő kijelenti, hogy nem jön, mert SZERINTE nem sürgős.Hát mit mondjak még?!Én meg arra lennék kíváncsi, te hol laksz és ott van-e ilyen?Egyáltalán, melyik országban van még az egészségügyben ilyen fejetlenség?
Hat ez eleg gaz...sot szomoru...nem gondoltam vna ezt.Azt gondoltam Magyarorszag nagyobb orszg es jobb orvosok is vannak de nem ugy nez ki.
En Romaniaban lakom.Ahol en lakom vannak orvosok itt sem sok es nem eleg kepzettek ugy gondolom....ezert is erdeklodtem Magyarorszag felol h hatha ott jobbak az orvosok es kepzetebbek.
Maszek orvos alatt mit ertesz? :D
Milyen panaszt hallottal? ha szabad kerdeznem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!