Melyik orvosi egyetem a legjobb Magyarországon?
Én nem orvosnak tanulok, de úgy tudom ez az egyetlen olyan szak, amire azt mondják, hogy mindenhol egyforma színvonalú az országban.
(persze biztos vannak olyan tárgyak, amit az egyiken jobban a másikon "rosszabbul" oktatnak, de úgy alapvetően ugyanolyan tudást adnak)
Semmi értelme ezen veszekedni szerintem, úgyis mindenki a saját egyetemét mondja. És persze az adott egyetemen úgy is mindenki azt mondja, hogy az a legjobb.
Mindegyik diplomát elfogadják. Ahol a SOTE diplomáját elfogadják külföldön, ott elfogadják a szegedit is.
Az meg, hogy nemzetközileg csak a SOTE ismert, elég nagy butaság. Eddig ahány listát láttam, mindegyiken csak az ELTE és az SZTE szerepelt (azok sem túl előkelő helyen egyébként...)
Amúgy sincs olyan, hogy egy egyetem mindenben a legjobb. Vhol jobb az elmélet, vhol a gyakorlat. Vhol jobb a kutatás, vhol jobb a klinikum.
Vhol jobb az anatómia, vhol jobb a patosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!